Aktywne Wpisy

Kopytnik_1 +7
#przegryw #warszawa #przegrywpo30tce #p0lka #zwiazki #samotnosc #pieklomezczyzn #blackpill #redpill #tinder #badoo #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #mokebe
To prawda, w Warszawie dużo widzę par: ona biała, on czarny. Pary: on biały, ona czarna to rzadkość. Zresztą w ogóle murzynek w Warszawie nie widzę dużo, jest ich dużo mniej od murzynów.
Wszedłem na komentarz pod postem informującym o reportażu na temat Polki, która wyszła za Masaja. Widać duży entuzjazm wśród kobiet. Trafił się też taki
To prawda, w Warszawie dużo widzę par: ona biała, on czarny. Pary: on biały, ona czarna to rzadkość. Zresztą w ogóle murzynek w Warszawie nie widzę dużo, jest ich dużo mniej od murzynów.
Wszedłem na komentarz pod postem informującym o reportażu na temat Polki, która wyszła za Masaja. Widać duży entuzjazm wśród kobiet. Trafił się też taki

Neeveermind +31

roster
Pytanie tylko czy Duncan zgodzi się wychodzić z ławki, bo s5 Duncan-Aldrige-Durant-Leonard-Parker sobie niewyobrażam, ale s5 Aldrige-Duncan-Leonard-???-Parker dałoby radę. Dodatkowo Spurs wyciągnęli z draftu podobno fajnego grajka (https://en.wikipedia.org/wiki/Dejounte_Murray)
Jakby San Antonio stworzyli taki skład
Parker/Mills/Murray
Ginobili/Simmons
Leonard/Anderson
Durant/West
Aldrige/Duncan/Marjanovic
to byłaby niesamowita paczka na przyszły sezon - ostatni taniec Duncana i Ginobiliego. Popovich zostaje i ma trzon Aldrige/Durant/Leonard na kolejne lata. Dodatkowo uważam, że ta trójka do siebie pasuje, podzielą się piłką i zadaniami na boisku. Co wy na to? Realne?
#nba #koszykowka #plotkitransferowe
Durant nie pójdzie do drużyny w której jego pozycja i znaczenie będą pomniejszone. Dlatego pójście Duranta do SAS, CLE czy NYK można włożyć między bajki.
Najbardziej prawdopodobna opcja to 1+ OKC, Warriors i nic. Celtics mieli jeszcze szansę póki mieli pick. Teraz za bardzo nie mają jak mu
@macko_z_bogdanca: Poukładanie tego składu to byłoby wyzwanie, jednak
A to rozróżnienie SAS i GSW to nie mój wymysł. Poczytaj amerykańskie media. Zresztą SAS się nie popisali w poprzednim sezonie z OKC, teoretycznie przejdzie do słabszego zespołu niż jego obecny. Co innego jak dojdzie do mvp ligi. Warriors to jest dom Currego, obojętnie który z nich jest
SAS to jedyna drużyna w lidze, która nie musi za wszelką cenę gonić za Durantem.
Zresztą jestem fanem SAS, pamiętam jeszcze czasy Robinsona i nie przekonuje mnie Durant w SAS. Fajnie byłoby go mieć, ale wolałbym za niego dobrą dwójkę
@Antek791: ano właśnie dzisiaj umówił z nimi spotkanie. Nie wiem po co.
A SAS jak to powiedział Pop, od czasu porażki z Kiddem nie rekrutują. Pokazują co mogą zaoferować a reszta zależy od zawodnika. Więc tu sportowe aspekty