Aktywne Wpisy
darknightttt +16
Chyba wbije nóż w mrowisko ale jestem ciekawa jakie wy macie podejście.
Mam neutralny stosunek co do swojej przyszłości. Mogę być sama, mogę zająć się karierą, mogę założyć rodzinę. Nie mam na nic ciśnienia bo czuję się sama ze sobą ok. Mogę iść na wiele ustępstw gdyby trafia się taka zdrowa, mocna miłość z odpowiednim partnerem i możemy żyć hedonistycznie albo założyć rodzinę, decyzję zostawie jemu. Natomiast mam tutaj pewne zasady.
Wersja
Mam neutralny stosunek co do swojej przyszłości. Mogę być sama, mogę zająć się karierą, mogę założyć rodzinę. Nie mam na nic ciśnienia bo czuję się sama ze sobą ok. Mogę iść na wiele ustępstw gdyby trafia się taka zdrowa, mocna miłość z odpowiednim partnerem i możemy żyć hedonistycznie albo założyć rodzinę, decyzję zostawie jemu. Natomiast mam tutaj pewne zasady.
Wersja
jmuhha +4
Jak mam kupić sobie mieszkanie za pensje lekarza 6k brutto?
i to mowie o mieszkaniu za raptem 700k
#pytanie #nieruchomosci
i to mowie o mieszkaniu za raptem 700k
#pytanie #nieruchomosci
Moim zdaniem wykop.pl powinien stworzyć jakąś grupę lobbingową żeby ten projekt uwalić. Jak zaczną sprawdzać swoich użytkowników to istotna większość poleci ze względu na wiek.
#cyfryzacja #nowetechnologie #wykop
żeby jeszcze wprowadzono sprawdzanie wieku w grach online to byłbym w 7 niebie
@marianbaczal: Mama mi pozwoliła mieć tu konto.
@marianbaczal: Jeśli oceniasz wiek użytkowników na podstawie tworzonych treści, to rzeczywiście mogłoby się czasem wydawać, że mamy do czynienia z osobami niepełnoletnimi. Jednak badania pokazują coś innego. Największą grupę stanowią tutaj osoby w wieku 25-34 lat, a zaraz za nimi jest grupa 18-24 lat. Tak więc są to osoby pełnoletnie i zgodnie z naszym prawem - dorosłe :-)