Wpis z mikrobloga

Pytanie do różowych, wybór chłopaka

• 5/10 ale bardzo zadbany. Czysta koszula, czyste buty, perfumy, przystrzyżone włosy 13.1% (188)
  • 10/10 ale zapuszczony. Śmierdzi niemytym facetem, koszula noszona 3 dni, uwalone buty, 6.9% (98)
  • jestem niebieskim / sprawdzam 80.0% (1144)

Oddanych głosów: 1430

• 9
@fryne_: no nie. mam takiego typa w pracy. Jest bardzo przystojny. Naprawdę uroda oraz sylwetka/ciało są 10/10. niestety jego dbanie o siebie jest pozorne. Tzn markowe ciuchy ale zmieniane raz na 3 dni + kompletny brak higieny
@fryne_: Widzisz, ankieta jest może i tendencyjna i oczywista. Bo spodziewam się że nikt z różowych nie zagłosuje na drugą odpowiedź. Niestety w realnym życiu wygląda to inaczej. Koleś nie może odgonić się od lasek. Co sobotę ma dwie nowe..
@Ssslave: Jaka ta ankieta jest za przeproszeniem #!$%@? xD

Jak ktoś może być 10/10 i śmierdzieć, uwalone buty? Na skale stooley'a nie wpływa tylko wygląd, ale również dbanie o siebie i ewentualnie to co ma w głowie i sobą reprezentuje.

5/10, zadbany, przystrzyżone włosy, perfumy? To musi być z ryja chyba bardzo brzydki, bo jeżeli ktoś o siebie naprawde dba itp. to jest te minimum 6/10 (chociaż no nie wiem, ciężko