Aktywne Wpisy

Wezzore-04 +150
#famemma o #!$%@?

ajron_men +75
Dlaczego jako 30-letni facet i przedsiębiorca zagłosuję na kogoś z Nowej Nadziei (Konfederacja). W kolejności od najważniejszego dla mnie punktu:
1) jako jedyna partia w polskim Sejmie sprzeciwiała się zamordyzmom covidowym, blokowaniu gospodarki, lockdownom, zakazowi wychodzenia ludzi do lasu i wprowadzaniu paszportów covidowych. Była także przeciwna drukowaniu pieniędzy na tarcze dla przedsiębiorców i na dodatki dla medyków - w myśl nieśmiertelnej maksymy, że socjalizm bohatersko zwalcza problemy, które sam stworzył zamykając gospodarkę.
1) jako jedyna partia w polskim Sejmie sprzeciwiała się zamordyzmom covidowym, blokowaniu gospodarki, lockdownom, zakazowi wychodzenia ludzi do lasu i wprowadzaniu paszportów covidowych. Była także przeciwna drukowaniu pieniędzy na tarcze dla przedsiębiorców i na dodatki dla medyków - w myśl nieśmiertelnej maksymy, że socjalizm bohatersko zwalcza problemy, które sam stworzył zamykając gospodarkę.

Pytanie do różowych, wybór chłopaka
Nie ma czegoś takiego. Wtedy to nie 10/10. 10/10 to przystojny, dobrze ubrany, pachnący facet.
Chciałem wrzucić obrazek z flakonem perfum w kształcie wora podpisanym Sack's Odour czy coś ale nie mogę znaleźć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktoś może być 10/10 i śmierdzieć, uwalone buty? Na skale stooley'a nie wpływa tylko wygląd, ale również dbanie o siebie i ewentualnie to co ma w głowie i sobą reprezentuje.
5/10, zadbany, przystrzyżone włosy, perfumy? To musi być z ryja chyba bardzo brzydki, bo jeżeli ktoś o siebie naprawde dba itp. to jest te minimum 6/10 (chociaż no nie wiem, ciężko