Aktywne Wpisy

Cosipi +131
Przecież od zawsze było wiadomo że TVP to takie samo ścierwo jak TVN
Różnica jest jedna TVPis nadający narrację pisowsko/katolicko/socjalistyczną jest finansowany z naszych pieniędzy
Natomiast TuskVN nadający narrację opozycji/lewactwa/fajnopolactwa jest finansowany z prywatnych amerykańskich pieniędzy skrajnych lewaków jakim jest Warner Bros
Zarówno jedni i drudzy to totalne zakłamanie fałszywe gnidy które nigdy nie powiedziały słowa prawdy
Ja na tych dwóch stacjach oglądam tylko sport, nic więcej i normalnym ludziom polecam to
Różnica jest jedna TVPis nadający narrację pisowsko/katolicko/socjalistyczną jest finansowany z naszych pieniędzy
Natomiast TuskVN nadający narrację opozycji/lewactwa/fajnopolactwa jest finansowany z prywatnych amerykańskich pieniędzy skrajnych lewaków jakim jest Warner Bros
Zarówno jedni i drudzy to totalne zakłamanie fałszywe gnidy które nigdy nie powiedziały słowa prawdy
Ja na tych dwóch stacjach oglądam tylko sport, nic więcej i normalnym ludziom polecam to

Mega_Smieszek +297
Widzicie jak prosto ogarnąć mieszkanko? A nie jakieś kredyty, procenty, spłaty, nadpłaty. A na co to komu?
#nieruchomosci #madki #heheszki
#nieruchomosci #madki #heheszki

która dorobi sobie po godzinach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jaki wygląda kurs na coś takiego, ile lat trzeba miec prawko etc.
#instruktor
ale będę próbować ;))
A skad jestes? Slask?
ogólnie, lubie jeździć (bardzo) ale nie widziałam jeszcze w tym fachu kobiety;p
czas zmienić stereotyp kobiety za kierownicą ( ͡º ͜ʖ͡º)
zobaczymy, może się uda ;))
Na początku zadaj sobie pytanie czy umiesz faktycznie jeździć czy lubisz jeździć, bo to jest różnica. Znałem osoby, które poszły na kurs, bo uwielbiały jeździć, ale jak wsiadałem z nimi to nie potrafiły poprawnie jeździć z wykorzystywaniem prawidłowej techniki prowadzenia pojazdów zaczynając od dojeżdżania na światłach na luzie. Ba, nawet nie wiedziały jak sprawdzić poziom oleju
Lubie jeździć ale lubie też jeździć dobrze (większość po zdaniu prawa szaleje aż do pierwszej stłuczki) xD
Myślę, że brakuje rozważnych instruktorów, którzy przygotują ludzi do funkcjonowania na drodze (jakie ja miałam szczęście) - ale również w sensie
@appo_bjornstatd: w sensie, że OSK? Żeby własną szkołę założyć musisz mieć minimum 3 lata doświadczenia z tego co pamiętam.