Aktywne Wpisy
Wraczek +366
Wierzyć się nie chce czytając te komentarze o honorowym obowiązku pójścia w maszynkę do mięsa gdy trep wyśle ci wezwanie xD
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
ZenujacaDoomerka +77
Najpierw było, że opuścił areszt po tym jak SA uchylił postanowienie o zastosowaniu: http://www.tvp.info/25745619/podejrzany-o-zabojstwo-kibica-na-wolnosci-przez-blad-sadu-i-prokuratury
a teraz:
Czytaj więcej na http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-piotr-k-ponownie-zatrzymany-w-piatek-przez-sadowa-pomylke-wy,nId,2216727
Ciekawe na jakiej podstawie :|
@stekelenburg2: prawa kaduka. Się poskarży na niesłuszne zatrzymanie, sąd przyklepie i wypłaci jakieś małe odszkodowanie, a chłop od pierdla już się nie wywinie.
Ale jest też opcja, że przy tymczasowym do ENA są jakieś inne regulacje. Jak zawsze, akta by się przydały.
@stekelenburg2: mamy inne czasy, prędzej prokurator by dostał po uszach od przełożonych, jakby nie zareagował, a seba nawiał za granicę i znów by go trzeba było ganiać.
Ale ja tam nie hejtuję do końca, a nuż istniał tam jakiś legitny tryb, którego po prostu nie umiemy odtworzyć
Kurde, mordę tego zbira zpikselowali, podali tylko inicjały, nazwisko ofiary podali pełne. Współczuję rodzinie zabitego chlopaka, znowu będą musieli czekać na sprawiedliwość. A panowie prawnicy, którzy dopuścili się błędu do ponownego zdawania egzaminu aplikacyjnego i do pracy przy sprawach o kradzież trzech słoików kompotu z piwnicy...