Wpis z mikrobloga

Mirkowie i Mirkunie czy też uważacie, że aktywność na mikro powinna być wliczania do rankingu lub powinien być oddzielny ranking? Spróbujmy to zasugerować moderacji.
#moderacjacontent #moderacja #mirko
atencjon - Mirkowie i Mirkunie czy też uważacie, że aktywność na mikro powinna być wl...

źródło: comment_zuyJY52zIZ89yYQdyw5dXEcQ7qWeRX24.jpg

Pobierz

Czy aktywnośći na mirko powinna mieć wpływ na ranking?

• Tak, powinna wpływać na ogólny ranking 33.5% (470)
  • Tak, powinien być stoworzony oddzielny ranking dla mirko 40.3% (565)
  • Jest dobrze tak jak jest 17.9% (251)
  • Sprawdzam 8.2% (115)

Oddanych głosów: 1401

• 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

czy też uważacie, że aktywność na mikro powinna być wliczania do rankingu lub powinien być oddzielny ranking?

@atencjon: weisz ile to kodu trzeba napisac? Ostatnie pol roku pracowali nad cofaniem plusa a Ty chcesz takie cuda?
  • Odpowiedz
@KaeruKuro: Tak, że mikro nie ma wpływu. Przez pół roku prawie co dzień moje wpisy miały po kilkaset plusów i nawet nie łapałem się w rankingu. W ciągu miesiąca dwa moje znaleziska weszły na główną i mam bordo.
  • Odpowiedz
Przez pół roku prawie co dzień moje wpisy miały po kilkaset plusów i nawet nie łapałem się w rankingu.

@atencjon: bo to chyba jeszcze chodzi o staż. Ja czasem coś napiszę głupiego na mirko i pozycja rośnie, podczas gdy jeden kolega ma konto od roku i codziennie coś pisze a nawet go nie ma w rankingu. Tylko że ja mam konto 8 lat
  • Odpowiedz
@atencjon: Nie wiem o co się wam rozchodzi ludzie. Mam bordo, a tylko komentuję wpisy/mirko. Praktycznie nic nie dodaję, a jak wpis dodam to i tak na główną czy w gorące nie wchodzi. Tak wiec się da.
  • Odpowiedz
@Sydney_Mobius: @FrasierCrane: Sprawdzałem i nie wpływa. Wystarczy że w znaleziskach napiszesz komentarze co dostaną kilka zaledwie plusów i oś się wykopie albo zakopie to łapie się do rankingu. Jeśli tylko siedzę na mikro to nic, zawsze po za. A przecież dużo piszę, ciągle wpisy w gorących. Możesz mieć co dzień po 1000 plusów na mikro i tak nie będziesz nigdy bordo.
  • Odpowiedz