Wpis z mikrobloga

@vomalio: ja parę spraw załatwiałem u Markowskiego - trądzik i pieprzyk. Generalnie facet może się wydawać trochę bezpośredni, nie myląc z chamskim, ale ja tam jestem zawsze zadowolony z wizyty u niego.
@vomalio: hmm, ja usuwałem trądzik jakieś 8 lat temu, więc już za bardzo nie pamiętam, wiem że podał mi kilka nazw, bo chodziło o skład i sugerował zerknąć w kilku aptekach, podał nawet jedną co miała promocję. Generalnie wszyscy chyba przepisują ten sam skład - jakaś hardcorowa odmiana witaminy E. Nie polecam pić przy kuracji, ja od tego czasu mam obrzydzenie do wódki. No i badanie krwi przed, w trakcie i
@vomalio: nie wiem, rzadko chodzę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Markowskiego akurat znałem z polecenia, ale tak jak piszesz są różne opinie, pewnie przez jego podejście - nie głaszcze. Na pierwszej wizycie, jak coś zacząłem mówić, że czytałem w internecie, to mi odpowiedział, że nie po to się szkoli kilkadziesiąt lat, aby jakiś pryszczaty dzieciak dawał mi rady w internecie i że jak tak chcę działać, to odda
@zomerstm: z tym pieprzykiem to bym tak nie ryzykował, ale jak kto woli ( ͡° ͜ʖ ͡°) też rzadko chodzę więc tym bardziej mam problem żeby znaleźć jakiegokolwiek lekarza. Nagle coś Ci wyskoczy, nie wiem, musisz iść do alergologa a tu taki #!$%@?, bo nie wiesz kto jest wartościowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vomalio: Na trądzik polecam Izotek, lek z pochodną witaminy A, dość drogi, a kuracja trwa kilka miesięcy, no i faktycznie lepiej przy tym nie pić;) kiedyś w APL przyjmowała sympatyczna młoda babeczka, ale nazwiska nie pamiętam