Wpis z mikrobloga

Wreszcie spróbowałem na #owf tego słynnego ciecierkoburgera z Krowarzyw #prowincjanieznajo.
Szczerze - nie rozumiem fenomenu. Bułka z warzywami i pastą z ciecierzycy. Wtf?

Koło normalnego burgera to nawet nie stało, sorry wege. Skąd te zachwyty?

#warszawa #krowarzywa
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@polik95: ale dodam, że homo, bi i inne konfiguracje szanuję w myśl zasady "niech każdy robi tak, by mu dobrze, dopóki nikogo nie krzywdzi", tak jak wielki myśliciel naszych czasów i libertarianin Janusz Korwin-Mikke. Proszę też szanować, Polikae
  • Odpowiedz
@Hannahalla: jak nie? Krówka wcina trawę, Ty wcinasz krówkę, jesteś wege, tylko takim drugiego stopnia po prostu, przykro mi, deal with it.

będę musiał przeprowadzić badania, który z czynników (iOS, prawo, crossfit) jest swoistym katalizatorem, który zwiększa upodobania do wcinania zieleniny
  • Odpowiedz
@Dutch: mówiłem Ci, że tak będzie :P
P. S. Nie pamiętam momentu jak się pogubiliśmy. Ale ocknąłem się w towarzystwie trzech niewiast i nie chciałem tego już zmieniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dutch: tez wczoraj (jak i przedwczoraj i przedprzedwczoraj) jadlam w cieciorexa ale w lokalu, najlepszy burger na swiecie!

Ale zawsze jak tam bralam miesozercow to im jednak smakowalo
  • Odpowiedz
@meetom:

P. S. Nie pamiętam momentu jak się pogubiliśmy.

No bulwa, 3 razy Wam powtarzałem, że idę na chwilę do Krowarzyw 5 metrów obok, wracam, a tu pusto :) J----e pijaki :P

Ale ocknąłem się w towarzystwie trzech niewiast i nie chciałem tego już zmieniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

You got my attention ( ͡° ͜ʖ ͡°) W hotelowym lóżku?
  • Odpowiedz
@Dutch: a to Wy też się gdzieś pogubiliście? Myślałem, że tylko ze mną był problem :D
Nie no, nie w łóżku :P Wszystko w ramach festiwalu, ja tam przyjechałem muzyki słuchać, a nie... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wychodziliśmy jako jedni z ostatnich (ekipa z obsługi nas wyganiała z terenu imprezy, bo już składali).
  • Odpowiedz
@meetom:

a to Wy też się gdzieś pogubiliście? Myślałem, że tylko ze mną był problem :D

Lol, to Wy nie pogubiliście się we dwóch? Zostawiłem Cię z @Asullo na kanapie

Wszystko w ramach festiwalu, ja tam przyjechałem muzyki słuchać, a nie... (
  • Odpowiedz