Aktywne Wpisy

K1jek +14
Grubo w #!$%@? #wroclaw

mowcaumarlych +35
#!$%@? akcja we #wroclaw #zima sniegu #!$%@?, ślisko jak pieron, jadę z różową na Auchan bielany aby z kulturą sprawdzić sprawność ręcznego, a tu w oddali na odcinku 2-pasmowym w poprzek #policja na bombach. 3 chamów stoi i zatrzymują wszystkich. Podjeżdżamy 2 z 3 policjantów uzbrojonych w uzi w gotowości bojowej, sprawdzają blachy i świeca do środka. Zaznaczę tylko że widać kiedy ktoś ma po prostu broń, a kiedy ktoś jest gotowy

Jeżeli komitet nie dostarczył odpowiednich papierów na czas, to trzeba było zablokować samowolke przy pomocy policji/straży miejskiej a nie teraz afere kręcić, kolejna zorganizowana wojenka dla znudzonej gawiedzi. Ekscytacja i temat zastępczy a realne problemy jak zawsze wszyscy mają w dupie.
ps. jestem niewierzący.
#poznan #jezuschytrus #afera
@numberxnine:
> ukradli bluzę ze sklepu
> "#!$%@?ć to, tam w sejmie kradno miliony, a tu afera o stówę"
A nielegalny pomnik miasot winno przejąc i na złom sprzedać.
@OldFuckinPyroRex: błyskotliwe porównanie, szkoda, że w ogóle nie pasujące do sytuacji z pomnikiem. Co powinni zrobić to już napisałem. Trzeba bylo zapobiec aferze zanim się zaczęła, a nie teraz nakręcać całe to gówno.
@Galvay: Po pierwsze wątpie, żeby po jednym pomniku ruszyła cała fala stawiania innych mu podobnych. Po drugie on stoi przed kościołem, co wg mnie nie jest dowolnym miejscem. Wystarczy trochę rozsądku po obu stronach. A nie czekaj, wtedy nie byłoby o co się kłócić, polacy bez tego by zdechli.
@numberxnine: ależ pasujące: mniejsze łamania prawa chcesz zbagatelizować większym
@numberxnine: ale wiesz, że walka z samowolami budowlanymi nie polega na tym, że wpada wojsko, policja i SOK i burzą nieleglany budynek, tlyko właściciela szajsu się zmusza do jego usunięcia/rozebrania?
@OldFuckinPyroRex: dalej nie rozumiesz o czym piszę. mialem na myśli to, że jak na terenie zabytkowym czy wyłączonym z użytku z jakiegokolwiek innego powodu miałaby powstać inwestycja przynosząca hajs miastu, to pewnie by tacy "anty" nie byli.
@numberxnine: Jeżeli zrobiliby to zgodnie z prawem, to nie byłoby problemu. nie chwytasz konceptu "prawo" oraz "coś z prawem zgodneg" coś z prawem neizgodnego"?
@Sihill_pl: spałować świrusów w pelerynkach od Natanka? No ja bym pałował,
@Sihill_pl: PRZED postawieniem?
A na jakiej podstawie prawnej?
Inna rzecz, że o ile pamiętam to on stoi na lawecie, więc technicznie rzecz ujmując nie jst samowolą budowlaną.
@OldFuckinPyroRex: no to już napisalem, co powinni zrobić, jeśli wiedzieli o planowanej samowoli. Nie, nie pałować, mogli np zastawić to miejsce policją i wątpie, żeby świry w pelerynach się na nich rzucili. A nawet jeśli, to zgodnie z prawem wtedy policja mogłaby zareagować i sprawa byłaby jasna. Btw
@numberxnine: no mówię - co robić aferę o jakieś kołpaki przez Sebka #!$%@?, jak tam w sejmie miliony kradno... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@numberxnine: a to na
@OldFuckinPyroRex: w takim razie po co pieprzysz o samowoli? :D nakręcaj się dalej.
@OldFuckinPyroRex: nie, po raz kolejny przekręcasz albo rozumiesz po swojemu. Eot, nie mam sily Ci wszystkiego tłumaczyć, bo i tak przekręcisz ;)
@numberxnine: weź usuń konto