Aktywne Wpisy
Chubbei +452

mirko_anonim +58
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem z dziewczyną od 3 lat, pierwsze 2 lata leczyła się na depresję, miała próby samobójcze. Powodem jej stanu był jej były chłopak, który ją zniszczył psychicznie. Ten okres wymagał ode mnie bardzo dużo siły i cierpliwości, miałem momenty kiedy chciałem się poddać, pomyśleć o sobie, jednak bałem się co wtedy z nią się stanie, znajomi też dawali mi do zrozumienia, że nie powinienem jej zostawiać w takim momencie.
Jestem z dziewczyną od 3 lat, pierwsze 2 lata leczyła się na depresję, miała próby samobójcze. Powodem jej stanu był jej były chłopak, który ją zniszczył psychicznie. Ten okres wymagał ode mnie bardzo dużo siły i cierpliwości, miałem momenty kiedy chciałem się poddać, pomyśleć o sobie, jednak bałem się co wtedy z nią się stanie, znajomi też dawali mi do zrozumienia, że nie powinienem jej zostawiać w takim momencie.

Chcieliśmy tylko przypomnieć, że Cashback naliczany jest tylko za transakcje, które zostały opłacone bezpośredniu z przejścia strony planetplus.pl na sklep. Więc jeśli np. ktoś przechodzi z planetplus.pl -> na aliexpress po czym otwiera aplikację i tam dokonuje płatności - Cashback nie zostanie naliczony bo nie ma powiązania kliku (klika?) z płatnością - aby Cashback prawidłowo się naliczył płatność musi zostać zrealizowana bezpośrednio w powiązaniu z kliknięciem.
czy tylko karta otwarta bezpośrednio z planetplus ?
edit/ widzę już mnie ubiegli z tym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@leszek_SK: głosowanie trwa jeszcze dzis ;-)@schreder: no właśnie jeszcze nie bo zgłoszenia przyjmujemy do końca dnia ;-(
@PlanetPlus: Ja wkładałem z wishlisty do koszyka właśnie i mam naliczone za każdy przedmiot oddzielnie ( ͡º ͜ʖ͡º) I tak wisi od kwietnia...
( ͡º ͜ʖ͡º
@kendi: z refa dostaje ten kto polecił rejestracje ;-)