Wpis z mikrobloga

#planetplus #aliexpress

Chcieliśmy tylko przypomnieć, że Cashback naliczany jest tylko za transakcje, które zostały opłacone bezpośredniu z przejścia strony planetplus.pl na sklep. Więc jeśli np. ktoś przechodzi z planetplus.pl -> na aliexpress po czym otwiera aplikację i tam dokonuje płatności - Cashback nie zostanie naliczony bo nie ma powiązania kliku (klika?) z płatnością - aby Cashback prawidłowo się naliczył płatność musi zostać zrealizowana bezpośrednio w powiązaniu z kliknięciem.
  • 20
@Slaqer: @Slaqer: jeśli będziesz się poruszał w obrębie tej samej przeglądarki (otwierając w tym samym oknie nowe karty) - nie powinno być problemu. Jedyne o czym musisz pamiętać to żeby działać zawsze od karty z przejścia z planetplus, a nie otwierać nowe okna - lub karty bez przejścia.
@MichalQ20: Można płacić czym chcesz - chodzi o moment realizacji zamówienia i moment złożenia zamówienia. Możesz mieć kilka produktów w koszyku - Cashback naliczany jest na całe zamówienie nie na pojedyńczą sztuke - musisz tylko od razu za nie zapłacić. Rekomendowalibyśmy wishlistę niż koszyk - wsadzenie produktów do koszyka jest już traktowane jako sesja zakupowa po stronie sklepu więc jak przechodzisz to sklepu, w którym produkty są w koszyku - nie
Możesz mieć kilka produktów w koszyku - Cashback naliczany jest na całe zamówienie nie na pojedyńczą sztuke - musisz tylko od razu za nie zapłacić.

@PlanetPlus: Ja wkładałem z wishlisty do koszyka właśnie i mam naliczone za każdy przedmiot oddzielnie ( ͡º ͜ʖ͡º) I tak wisi od kwietnia...
@PlanetPlus: a może jakiś regulamin już dacie żeby można się z nim zapoznać?:) A dzisiaj nie miało być wyników? Kiedy będzie uruchomiony podwyższony cashback i informacja jaki sklep go ma?
@PlanetPlus: Część było zamówionych oddzielnie, a kilka na raz, już nie pamiętam, ale chodzi mi o to, że gdy zamawiałem od jednego sprzedawcy np. 4 rzeczy to za każdą mam oddzielnie policzone cashabcki, trochę dziwne - jeśli mówicie, że powinno być sumowane.

Wisieć to moze płaszcz - Transakcje nie wiszą, szanujmy sie ;-) zostały naliczone i czekają na zatwierdzenie w momencie gdy sklep zapłaci

( ͡º ͜ʖ͡º
@Dezynwoltura: oj przecież sie droczymy ;-) takie tam żarty żarciki ;-) napisz proszę w wiadomości prywatnej zobaczymy transakcje i jaki algorytm był wykorzystywany do pobierania transakcji.

@kendi: z refa dostaje ten kto polecił rejestracje ;-)
@PlanetPlus: Ja też żartuję ( ͡° ͜ʖ ͡°) oj już nie będę pisał, bo miesiąc temu pisałem w sprawie ręcznego naliczenia, bo był problem mały, także dam spokój już z zawracaniem głowy poczekam miesiąc jeszcze jak nie będą na zielono to inaczej pogadamy ( )