Aktywne Wpisy

szajbi_ +19
Stuknęło mi 10 lat konta na tym portalu ze śmiesznymi obrazkami.
Idą do nas święta oraz koniec roku. Czas refleksji.
Jaka jest najmilsza rzecz jakiej doświadczyliście na wykopie?
Macie jakieś fajne wspomnienia ze społecznością tutaj?
Ja
Idą do nas święta oraz koniec roku. Czas refleksji.
Jaka jest najmilsza rzecz jakiej doświadczyliście na wykopie?
Macie jakieś fajne wspomnienia ze społecznością tutaj?
Ja

wfyokyga +26
Obrazek z rybom
Minóg morski[3], minog morski[4] (Petromyzon marinus) – pasożytniczy gatunek bezżuchwowca z rodziny minogowatych (Petromyzontidae), największy z minogów. Jedyny przedstawiciel rodzaju Petromyzon
Minóg morski[3], minog morski[4] (Petromyzon marinus) – pasożytniczy gatunek bezżuchwowca z rodziny minogowatych (Petromyzontidae), największy z minogów. Jedyny przedstawiciel rodzaju Petromyzon
źródło: temp_file6603820976720522988
Pobierz

Pomysł jest taki: jeździmy po różnych miastach na mapie i handlujemy kupując taniej i sprzedając drożej. Ceny są zmienne, więc nie będzie podróży między dwiema osadami w jedną i drugą stronę w kółko. Mamy możliwość ulepszania karawany oraz zatrudniania najemników do ochrony/walki, bo na drodze mogą nas spotkać dzikusy i chcieć zabrać kosztowności. Dodatkowo myślałem o innych zdarzeniach losowych w trakcie podróży, typu: spotkałeś nieznajomego, okradli cię, znalazłeś coś na drodze itp.
Jest ktoś, kto ma za dużo wolnego czasu i chętnie podzieli się jakimś pomysłem albo opinią? ʕ•ᴥ•ʔ
Wrzucam gifa z jako takim gameplayem, gra jest wyjątkowo brzydka bo nie umiem robić GUI i się za to nie zabrałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wołam @sortris bo się zna i plusuję mu wszystkie wpisy to może coś się wypowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#android #programowanie #unity3d
źródło: comment_8v84q5vpkbWQPXnlxi4Bbztu0aZU7oor.jpg
Pobierz