Aktywne Wpisy

annlupin +14
sytuacja na zewnątrz jest taka że jakieś ptaki sie drzom jakółki jeszcze śpią i gołomp też

NaczelnyAgnostyk +18
Dobra idę walić konia proszę nie przeszkadzać minutka i jestem
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Pomysł jest taki: jeździmy po różnych miastach na mapie i handlujemy kupując taniej i sprzedając drożej. Ceny są zmienne, więc nie będzie podróży między dwiema osadami w jedną i drugą stronę w kółko. Mamy możliwość ulepszania karawany oraz zatrudniania najemników do ochrony/walki, bo na drodze mogą nas spotkać dzikusy i chcieć zabrać kosztowności. Dodatkowo myślałem o innych zdarzeniach losowych w trakcie podróży, typu: spotkałeś nieznajomego, okradli cię, znalazłeś coś na drodze itp.
Jest ktoś, kto ma za dużo wolnego czasu i chętnie podzieli się jakimś pomysłem albo opinią? ʕ•ᴥ•ʔ
Wrzucam gifa z jako takim gameplayem, gra jest wyjątkowo brzydka bo nie umiem robić GUI i się za to nie zabrałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wołam @sortris bo się zna i plusuję mu wszystkie wpisy to może coś się wypowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#android #programowanie #unity3d
źródło: comment_8v84q5vpkbWQPXnlxi4Bbztu0aZU7oor.jpg
PobierzJakieś questy, specjalne ładunki, dużo zdarzeń losowych z możliwością wyboru. Po za tym handel nie musi się ograniczać tylko do lądu ;)
daj znać później jak Ci idzie.
W unity robilem na razie z 2 tutki, poza tym aplikacja Informator studenta z czytnikiem rss. Niestety brak wiekszego doswiadczenia w grach
@Optimum: Jestem zdania, że pomysł się przyjmie w środowiskach żydowskich :>
pw to Ty włącz ;)
pw