Wpis z mikrobloga

Cześć Murki! przybywam z zapytaniem co się mogło od...? Mianowicie wczoraj kładąc się spać miałem około 90% na baterii 6s i dziś pojechałem na pewniaka z rana do wujka a tu zonk iPhone woła o ładowanie. Uprzedzam pytania: nie miałem nic w tle włączonego, 3g off, GPS off, wszystko ustawione pod jak najdłuższe działanie baterii. Drugi raz mi się to zdarzyło LINK

#ios #iphone #apple
  • 18
@Patryk1116: nie wiem jak to w ajfonie wygląda, ale u siebie w S5 mam nad ekranem czujkę do wybudzania ekranu, kiedy przejadę nad nią ręką, ekran się wybudza. Miałem całą noc telefon położony na łóżku ekranem do domu, coś się pochrzaniło i ekran co jakieś 3-5 sekund się wybudzał i bateria padła prawie do zera. Zresetowałem telefon i już się sam nie wybudza leżąc do dołu ( ͡° ͜ʖ
@Patryk1116: Miałem tak samo, telefon padł mi przez noc i zużycie rzędu 90% wskazywało na ekran początkowy. Okazało się, że przez przypadek przy odkładaniu telefonu zsunąłem pasek powiadomień, który m.in korzysta z GPS co kilkanaście minut do aktualizacji pogody.