Wpis z mikrobloga

@majlo1985: savanna na hetmańskiej, wiem na pewno, że mają świeże surówki bo codziennie są już półtorej godziny przed otwarciem z kapustami i resztą, mięso z kebaba mają świeże co dwa dni, pierwszy dzień pieką, co się nie sprzeda to mrożą, jak drugiego dnia nie zejdzie wszystko to wyrzucają, wcześniej dawali psu ale ten miał srakę po tym bo przypraw za dużo.
  • Odpowiedz
@majlo1985: Właściciele to cebule, szkoda im kasy na reklamę (znam ich osobiście od dłuższego czasu) dlatego pustki w lokalu a żarcie mi tam smakuje. W dżinie #!$%@? mnie zawsze to, że w kebabie są jakieś chrząstki albo przypalone skórki. Po trzech miesiącach myślałem, żę coś się zmieniło i poszedłem zamówić kebsa, żre go a ten coś mi surówki nie podchodzą, za chwilę jakaś baba wchodzi, drze ryja, że surówki nie świeże
  • Odpowiedz