Wpis z mikrobloga

Słuchajcie, mam problem taki dziwaczny z komputerkiem moim, no i liczę, że być może ktoś łaskawy pomoże mi go rozwiązać.

A mianowicie zaczęło się od wczorajszego formatu, który zmuszony byłem zrobić, bo wirusów jakichś nałapałem, że mi przeglądarka mocno świrowała od nich, a inaczej naprostować tego nie zdołałem, niż tymże formatem. No i teraz po tej reinstalce systemu śmiga niby wszystko jak ta lala, no to wrzucam mu stery od karty graficznej, instaluje się niby wszystko ładnie, restartuje potem kompa tak jak mi instalator każe, ładuje się, ładuję, no i po tym czarnym ekranie ładowania z migotającym logiem Windowsa na środku, widzę tylko czarny ekran, albo domyślną tapetę Windowsa, z tym że bez paska zadań, ani żadnych ikon. Kiedy w drugim wypadku klikam CTRL+ALT+DELTE to również pokazuje się czarny ekran.
Stery instalowałem tak jak dotychczas, prosto z płytki (robiłem tak wiele razy i wszystko było w porządku), próbowałem też wykorzystać nowszą ich wersję zassaną prosto ze strony NVidii, ale za każdym kończy się tak samo. System mam oryginalny - Windows 7 64bit, przed formatem natomiast wgrana była dziesiątka, ta z darmowego update'a. Grafika to GTX 650.

Ktoś? Coś?

#pomocy #serwispc #gpu #kartagraficzna #serwiskomputerowy
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

próbowałem też wykorzystać nowszą ich wersję zassaną prosto ze strony NVidii, ale za każdym kończy się tak samo.

@MaddoxX1911: ciąg dalszy: " próbowałem też wykorzystać nowszą ich wersję zassaną prosto ze strony NVidii, ale za każdym kończy się tak samo. "
  • Odpowiedz