Aktywne Wpisy
Również bawi Was kiedy niektórzy kierowcy przepuszczają motocyklistów, jakby to był pojazd uprzywilejowany? xD Rozumiem gdzieś tam usunąć się do krawędzi pasa, ale niektórzy jak tylko zobaczą motocykl w lusterku to gdyby był przy drodze rów, to by do niego wjechali XDD
#samochody #motocykle #polskiedrogi
#samochody #motocykle #polskiedrogi

tojapaweu +44
Wyobraźcie sobie teraz, gdyby to zrobił młody, wysportowany gościu, który planował akcję od miesięcy, a nie n------y 60 latek, który pod wpływem impulsu bierze sobie swoja wiatrówkę do przeganiania kota sąsiadów i wali w biały dzień do członków rodziny.
W innej sytuacji, nawet nie ma sensu zaczynać obławy. Szkoda kasy. Puścić tylko Interpol i modlić się, że Niemcy przypadkowo go namierzą na stacji benzynowej.
#limanowa
W innej sytuacji, nawet nie ma sensu zaczynać obławy. Szkoda kasy. Puścić tylko Interpol i modlić się, że Niemcy przypadkowo go namierzą na stacji benzynowej.
#limanowa

A mianowicie zaczęło się od wczorajszego formatu, który zmuszony byłem zrobić, bo wirusów jakichś nałapałem, że mi przeglądarka mocno świrowała od nich, a inaczej naprostować tego nie zdołałem, niż tymże formatem. No i teraz po tej reinstalce systemu śmiga niby wszystko jak ta lala, no to wrzucam mu stery od karty graficznej, instaluje się niby wszystko ładnie, restartuje potem kompa tak jak mi instalator każe, ładuje się, ładuję, no i po tym czarnym ekranie ładowania z migotającym logiem Windowsa na środku, widzę tylko czarny ekran, albo domyślną tapetę Windowsa, z tym że bez paska zadań, ani żadnych ikon. Kiedy w drugim wypadku klikam CTRL+ALT+DELTE to również pokazuje się czarny ekran.
Stery instalowałem tak jak dotychczas, prosto z płytki (robiłem tak wiele razy i wszystko było w porządku), próbowałem też wykorzystać nowszą ich wersję zassaną prosto ze strony NVidii, ale za każdym kończy się tak samo. System mam oryginalny - Windows 7 64bit, przed formatem natomiast wgrana była dziesiątka, ta z darmowego update'a. Grafika to GTX 650.
Ktoś? Coś?
#pomocy #serwispc #gpu #kartagraficzna #serwiskomputerowy
@fastnbulbous: a powinieneś ze strony producenta
Komentarz usunięty przez moderatora
@MaddoxX1911: ciąg dalszy: " próbowałem też wykorzystać nowszą ich wersję zassaną prosto ze strony NVidii, ale za każdym kończy się tak samo. "