Aktywne Wpisy

kobiaszu +199
Też tak macie, że na pierwszy rzut oka widzicie, że gra jest klepana na UE5/4? Jestem autentycznie przejedzony ciągle tymi samymi klonami i błyszczącymi teksturami. Nawet Stalker 2 wyglada zbyt cukierkowo.
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry

źródło: 1000015744
Pobierz
GrzegorzPorada +41
Muszę się wyżalić. Czuję że zmarnowałem 15 lat życia a moja kariera zawodowa doprowadziła mnie do nikąd. W wieku 35 lat powinienem być w swoim prime zarobków i zdrowia a jestem nikim. Ciągle trafiam do gównianych firm gdzie oczekuje się odemnie zrobienia wszystkiego a mam płacone mniej niż cieć co pilnuje bramy. Przez ostatnie 10 lat projektowałem kolejno: strony internetowe, loga, aplikacje mobilne, materiały do druku, książki, nadruki na koszulki, projektowałem etykiety,

źródło: be-my-head-fighting-my-life
Pobierz
Wiecie co Mirki, siedzę tak sobie teraz w tej Szwajcarii.
I wiecie co? Przyznam wam że odnoszę wrażenie że to jest ta legendarna Utopia.
Wychodzę na balkon mieszkania, widzę idealnie przyciętą trawę, wokół sad jabłeczny i ogromny plac zabaw mimo że mieszkam w centrum miasta, wszystko czyste, na ziemi nie ma ani jednego papierka i wszystko wygląda jakby było wybudowane wczoraj z wyjątkiem zabytkowej architektury która jest idealnie odrestaurowana. Nie brakuję mi niczego, jeśli wymyślę sobie że czegoś potrzebuję to idę do sklepu i sobie to kupuje, nie ciułam, nigdy nie brakuję mi do pierwszego. Zniknął strach przed przyszłością finansową.
Ludzie ufają sobie nawzajem tutaj do granic możliwości, nikt nikogo nie krzywdzi, nie ma biedy, wszyscy ludzie są niesamowicie wręcz wobec siebie serdeczni.
Do tego referenda co pół roku gdzie nad każdą niemal rzeczą opowiadają się obywatele sami. Może to właśnie dlatego ten kraj jest taki jaki jest.
#szwajcaria #europa #praca #oswiadczenie #polska
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Kiedyś irlandczyk z pracy opowiadał jak mieszkał i pracował w Szwajcarii.. podwoził znajomego z pracy podczas mega ulewy i ostatnie 200m pojechał pod prąd co by go pod same drzwi podrzucić.
Wraca do domu a tam policja..
Pan z pracy p------ł go telefonicznie, a na drugi dzień na pytanie
@AnonimoweMirkoWyznania: nie, to nie dlatego. To dlatego ze ten kraj nie został zniszczony przez wojne. Malo tego - jeszcze sie na niej dorobił (wiadomo, szwajcarskie banki). Kraj ten nie zostal tez zniszczony przez komunizm totez ludzie sa normalni, a nie zsowietyzowani jak to u nas
@manedhel: przykład był że to donosiciele.
Polska > Szwajcaria QED
@Magromo: Mentalny PRL to donosicielstwo w takim stylu.
Zresztą nieważne, idę zadzwonić na bagiety, bo mama skopiowała DVD.
Gdyby nie niemiecki to bym tam mieszkał.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował:
@reflex1, o ile dobrze kojarze referenda nie sa 3/4 razy w roku tylko do 4 razy w roku. Zdarzalo sie czesto ze bylo mniej. Ostatnio w 2011 1 raz tylko glosowano. W 2015 chyba tez tylko 2 razy referenda byly?
https://www.admin.ch/ch/f/pore/va/vab_1_3_3_1.html
,https://www.admin.ch/ch/f/pore/va/vab_2_2_4_1.html