Aktywne Wpisy

MarcelinaM85 +53
Przecież to jest oczywiste, że teraz Stuu w zamian za lepsze warunki odsiadki pociągnie za sobą wszystkich, którzy go kryli i współpracowali w procederze XD
#famemma
#famemma

Neto +12
Jak w polityce znalazł się Hołownia i kto za nim stoi? Przez mgłę pamiętam, że ogłosił założenie nowej formacji a TVN z miejsca dał mu dwucyfrowe poparcie w pierwszym sondażu, który uwzględniał Polskę 2050. Przecież tak się nie da, bez struktur z miejsca zrobić dwucyfrowy wynik.
#polityka #wybory #trzeciadroga #po #ko #konfederacja
#polityka #wybory #trzeciadroga #po #ko #konfederacja

Nie wiem na co się zdecydować, angular 2 czy react.
Jestem programistą Baz Danych z coś około 3 lat doświadczenia atm, przy czym jeden rok na DB2 i 2 lata na Oracle'u. W pracy dostałem samodzielny projekt do napisania i.e toola/małą apkę webową, i chciałbym to wykorzystać żeby rozwinąć się również po stronie frontendowej. Z Javascriptem większość mojego kontaktu to uczelnia i malutkie projekty które robiłem sobie to w js czy php. W pracy możliwe że pojawi się projekt Angulara 2 w JS, ale na sieci jest mało dobrych materiałów dla Angular'a 2 w JS więc musiałbym się uczyć opcji Typescriptowej.
Jak znacie już mój background to co waszym zdaniem byłoby bardziej opłacalne z perspektywy stricte komercyjnej. Nauczyć się Angulara 2 z Typescriptem czy React'a w JS?
#webdev #programowanie #javascript #typescript
Czego się uczyć z perspektywy komercyjnej?
@corpseRott: naucz sie myslec, to potem framework bedzie tylko dodatkiem
Porownanie Angulara 2 z Reactem nie ma sensu. React odpowiada tylko za Widok jak chcesz miec full blown framework taki jak NG 2 to musisz dodac sobie np reduxa i inne skladniki tworzac tak naprawde 'swoj' framework szyty na miare.
Polecalbym Reacta poniewaz wg mnie bedzie lepiej pasowal do malej aplikacji bedacej toolem. Szczerze to w ogole moze nawet mozna pomyslec i odrzucic framework i skupic sie na JS-ie.
PS: