Aktywne Wpisy

W październiku się kończy wsparcie dla Windowsa 10.
Osobiście sam nie wiem co zrobię, rozważam opcje Mac lub Linux.
Nie zostanę przy nieaktualizowanym systemie, a Windows 11 to dla mnie potworna padaka.
#linux #windows #microsoft #pcmasterrace #komputery
Osobiście sam nie wiem co zrobię, rozważam opcje Mac lub Linux.
Nie zostanę przy nieaktualizowanym systemie, a Windows 11 to dla mnie potworna padaka.
#linux #windows #microsoft #pcmasterrace #komputery
Co zrobisz w październiku?
- Windows 11 35.0% (110)
- Zostanę przy nieaktualizowanym Windows 10 40.1% (126)
- Linux 16.2% (51)
- Mac 8.6% (27)
Zielonka021124 +292
Francja TFR 1.62 - France's demographic collapse. Francja po cichutku wymiera. Francja będzie mieć kłopoty. Co dalej? Co robić? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Polska TFR 1.10 - lecimy z tematem, PKB rośnie, czempion Europy, największa armia w Europie, będzie super, demografia? luka edukacyjna wariacie, wygodnictwo, nie ma co analizować będzie dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#demografia #nieruchomosci #polska
Polska TFR 1.10 - lecimy z tematem, PKB rośnie, czempion Europy, największa armia w Europie, będzie super, demografia? luka edukacyjna wariacie, wygodnictwo, nie ma co analizować będzie dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#demografia #nieruchomosci #polska
źródło: IMG_20250409_184258
Pobierz

https://www.politicalcompass.org/analysis2?ec=-9.88&soc=-7.08
#polityka #fredocontent
źródło: comment_Wi0XmgY4nKqGRXvcl5dlala9iy7uwL6o.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
https://www.politicalcompass.org/analysis2?ec=-1.0&soc=-2.31
Ja za to zaczynam stawac sie prawakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jeszcze 2 miesiace temu bylem gdzies w polowie lewicy
źródło: comment_YLOpF3V2etp0XtMeezyhag15BfxmcqKw.jpg
PobierzIMHO lewicowość obyczajowa dopóki nie przyzwala na to aby naruszać praw innych obywateli mi nie przeszkadza osobiście, mam dużo więcej ciekawych rzeczy do roboty niż interesowanie się czyimś życiem seksualnym. Natomiast nie przepadam za skrajnym socjalizmem.
P.S. Poza tym uważam, że państwo powinno dążyć do takiego stanu gdzie pomoc socjalna będzie po prostu zbędna.