Aktywne Wpisy

MrGreeny +117
Jak tam ? Boli głowa po piątkowym melo ? Nawet mi was nie szkoda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
anteniarz +49
Zobaczcie. Jakaś hurtownia we Wrocławiu. Cały dzień pracowałem na nowym budynku i patrzyłem na tę hurtownię. Zobaczcie jak trzymają artykuły spożywcze na słońcu. Chyba nie powinno tak być? Mają za mały magazyn? Trzeba dzwonić na policję, sanepid? #wykopefekt
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Ale beka ze Smoleńska! Przecież to jest mega śmieszne hyhy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Ludzie, którzy zginęli zostawiając w cierpieniu swoich małżonków, płaczące małe dzieci, rodziców, dziadków, rodzeństwo... Jak sobie przypomnę jak ich bliscy płakali na lotnisku, albo jechali identyfikować zmasakrowane zwłoki ukochanych osób, to nie mogę przestać się śmiać. Super śmieszne ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kraj w bólu, szoku, morze zniczy i kwiatów... heheszki xD Przecież powinni przynosić butelki po piwie Lech hyhyhy to by było coś! Jeszcze mam bekę z Jarka - haha stary został sam bez brata! Każdy dojrzały człowiek powinien robić memy na temat tego incydentu :D A jeszcze lepiej - wklejać np. do tych memów zapłakane osoby z pogrzebów, o!
Tak wygląda chyba 90% "społeczeństwa" wykopu.
#bekazpodludzi #smolensk #takjest #j--------e
K---a nikt się nie śmieje z tragedii tylko ze z-------h teorii bez dowodów, głupoty ekspertów drugiej kategorii oraz zbijania na niej kapitału politycznego. K---a, chochoł as always.