Wpis z mikrobloga

@Calhil: z nich korzystam dlatego napisałem, że są "suche". Tak szczerze to gówno idzie na nich znaleźć w tej chwili, kiedyś było tam wszystko.
  • Odpowiedz
@SunnO: To nieuniknione, bo przecież przestępczości pospolitej już nie ma, więc organa ścigania mogły się wziąć za tych, co piratujo (do nas też to dotrze). Ja używam m.in. kat.cr, ale jak coś konkretnego, to po prostu duckduckgo z dopiskiem torrent.
  • Odpowiedz
@AdwokatBoga: chyba będę musiał tak spróbować bo kickass i tpb wysychają, albo nie idzie nic znaleźć albo po prostu nikt tego nie udostępnia. Kiedyś tam było wszystko a teraz są takie ubytki że szok.
  • Odpowiedz
@Szrlh: kat zdycha właśnie xD
@Calhil: prywatnych tzn? Głównie seriali, chciałbym mieć kopię zapasową np. "Friends" czy "Supernatural" bo mam pudełkowe wersje ale już teraz odczuwam degradację CD/DVD - sezony 7-9 Friendsów są nie do odczytania z płyty.
  • Odpowiedz
@SunnO: Tzn niepublicznych. Musisz zostac zaproszony, zeby miec dostep. Poszukaj, popytaj, moze ktos sie zlituje i cie zaprosi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SunnO: sprawdzaj raz na jakiś czas np. tutaj na którym trackerze masz otwartą rejestrację - będziesz mógł bez zaproszenia założyć gdzieś konto i zobaczyć co i jak.
  • Odpowiedz