Aktywne Wpisy
strike_lucky +17
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

Mr_Przyjemny +1094
źródło: temp_file7547335075572241399
Pobierz
![Sprawca kradzieży poszukiwany! Policja publikuje jego wizerunek [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e35837890551c345c9c862c3e26628d9d2e6a4ccab7fa3172f19a13126086a13,q80.jpg)

#religia #katolicyzm
Komentarz usunięty przez autora
@fredo2: xD Aborcji lub jego zakazu nikt nie objawił, to dyskusja o wartościach moralnych i etycznych, a nie religijnych.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@fredo2: oglądalność.
Kościół to popiera, bo od zawsze jest w opozycji do wszelkiego rodzaju zabijania w każdej formie, a feministki mają zgoła odmienne zdanie, stąd debata.
@sphinxxx: Trochę skisłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sens jest-każda strona moglaby przedstawić swoje argumenty w dyskusji na temat aborcji.
Lekarze i biolodzy zajmują się także rozwojem calych organizmów-w tym świetle określenie kiedy człowiek jest człowiekiem jak najbardziej jest uzasadnione.
Nie wiem czy jesteś świadomy, ale przeciwnikami aborcji nie są wyłącznie katolicy.
Inna rzecz,ze przywolywana przez Ciebie dyskusja nie miala racji bytu dzięki pani feministce,ktis zamiast na merytoryce
Dyskurs o podmiotach, osobach jest innym dyskursem niż o płodach, komórkach i procesach biologicznych. Lekarze nie zajmują się tym, kiedy zaczyna się człowiek i nawet nie mają możliwości, żeby to określić, bo jak? Czy w naturze wraz z przejściem od takiej formy płodu do innej pojawia się nagle etykietka:
Kościół natomiast chce życie chronić od poczęcia, ale jak juz wspomniałam, nie tylko on, bo przeciwnikamiakcji są także ludzie niewierzacy. I dlatego naduzyciem jest twierdzenie, ze podstawą dla nieuznawania aborcji jest wysmiewana przez Ciebie wiara.
Bo to w żadnym wypadku nie
To dotyczy w takim samym stopniu
@fredo2: mozesz rozwinać?
Katolicy nie naklejaja etykietek, dla nich czlowiek to czlowiek - od początku do końca.
Kościoł za podstawę nieuznawania aborcji oczywiście uznaje świętosć zycia ludzkiego jako daru otrzymanego od Boga oraz pelnego prawa do szacunku i godnosci ludzkiej kazdego, od poczęcia az