Wpis z mikrobloga

Mirki & @OrangeEkspert

Czy ktoś może powiedzieć mi, jak duże różnice są w menu dekoderów od Orange do telewizji satelitarnej nc+ (z tego co widzę, to w ofercie są dekodery WHD 80 i UHD 88) i dekoderów nbox dostarczanych bezpośrednio od nc+? Czy to jest ten sam soft? A może to całkiem inne softy?
Od lat używam nboxa i jestem z niego bardzo zadowolony. Stąd się biorą moje obawy, czy te dekodery od Orange nie są istotnie słabsze od nboksów od nc+ :(
W szczególności - ja większość rzeczy sobie nagrywam na dysk i oglądam później (wtedy kiedy mam czas). Czy w dekoderach od Orange też jest wygodny program telewizyjny, gdzie mogę sobie wybierać programy do nagrania?
Moze jest jakiś filmik, gdzie pokazane są możliwości oprogramowania na dekoderach od Orange do telewizji nc+?

#orange #pytaniedoeksperta #pytanie #telewizjasatelitarna
  • 2
Jak chcesz mieć dobrą telewizje to tylko nc+ i ich dekodery. Te od orange nie są takie fajne, gorsza stabilność pracy i soft. O wygodnym nagrywaniu zapomnij. Dekldery dawane Klientom nie posiadają dysku, a jak chcesz go mieć to musisz kupić w salonie dysk 320 GB za 249 zl. Masz nc+ i jesteś zadowolony, czyli dobrze jest nie trza psuć( ͡° ͜ʖ ͡°)