Aktywne Wpisy

Duszeczek +2
Jak oceniacie te buty, są ładne, czy nie?
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Ładne buty?
- Tak 59.2% (517)
- Nie 40.8% (357)

Piesel-9 +8
Panowie gdybyście mieli dobrze zarabiającą partnerkę, jej pensja starczałaby na życie i by coś jeszcze odłożyć i chciałaby żebyście zamiast chodzić do pracy zostali kurą domową to byście poszli na taki układ?
Pytanie do Pań, analogiczna sytuacja, pracujecie i zarabiacie bardzo dobrze, wolałybyście żeby Wasz partner chodził do pracy i obowiązki domowe byłyby podzielone między Was, czy jednak żeby siedział i ogarniał dom?
Załóżmy teoretycznie, że nie macie możliwości zatrudnić pani/pana do
Pytanie do Pań, analogiczna sytuacja, pracujecie i zarabiacie bardzo dobrze, wolałybyście żeby Wasz partner chodził do pracy i obowiązki domowe byłyby podzielone między Was, czy jednak żeby siedział i ogarniał dom?
Załóżmy teoretycznie, że nie macie możliwości zatrudnić pani/pana do

Czy ktoś może powiedzieć mi, jak duże różnice są w menu dekoderów od Orange do telewizji satelitarnej nc+ (z tego co widzę, to w ofercie są dekodery WHD 80 i UHD 88) i dekoderów nbox dostarczanych bezpośrednio od nc+? Czy to jest ten sam soft? A może to całkiem inne softy?
Od lat używam nboxa i jestem z niego bardzo zadowolony. Stąd się biorą moje obawy, czy te dekodery od Orange nie są istotnie słabsze od nboksów od nc+ :(
W szczególności - ja większość rzeczy sobie nagrywam na dysk i oglądam później (wtedy kiedy mam czas). Czy w dekoderach od Orange też jest wygodny program telewizyjny, gdzie mogę sobie wybierać programy do nagrania?
Moze jest jakiś filmik, gdzie pokazane są możliwości oprogramowania na dekoderach od Orange do telewizji nc+?
#orange #pytaniedoeksperta #pytanie #telewizjasatelitarna
Dzięki, Cumplu, za wskazówki i informacje :)