Aktywne Wpisy

FejsFak +85
Wymieniłem ten modulik VCD przez który były błędy na magistrali CAN ale nic to nie dało, auto dalej nie chce zapalić :(
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały
źródło: IMG_20250215_142321_597
Pobierz
RopuchYtong +87
Szukam #nieruchomosci we #wroclaw na wynajem, dla 1 osoby, do 2500zł i ja pier\*\*\*ę
Wszystkie oferty jakie widzę zakładają spanie w kuchni. Albo kuchnię w pokoju. Bo nie wiem jak to inaczej nazwać. Jeden pokój, z łóżkiem, zlewem i elektryczną płytą grzewczą. 20m^2. Nawet mebli za bardzo nie ma. I tak wygląda 90% ofert.
Coście uczynili z tym miastem, wy dewelopersko-fliperskie ku\*\*y.
Luksusowy apartament godny króla ze zdjęć poniżej
Wszystkie oferty jakie widzę zakładają spanie w kuchni. Albo kuchnię w pokoju. Bo nie wiem jak to inaczej nazwać. Jeden pokój, z łóżkiem, zlewem i elektryczną płytą grzewczą. 20m^2. Nawet mebli za bardzo nie ma. I tak wygląda 90% ofert.
Coście uczynili z tym miastem, wy dewelopersko-fliperskie ku\*\*y.
Luksusowy apartament godny króla ze zdjęć poniżej
źródło: kawalerka
Pobierz

http://paweltrenuje.blogspot.com/2016/03/jak-budowac-mase-miesniowa-kalistenika.html
Intensywność treningu, a masa mięśniowa
To nie koniec tego tematu. Aby budować masę, musisz trenować intensywnie. Kończąc trening musisz być zlany potem jak świnia! Po treningu najlepiej jak byś leżał na ziemi i mówił "nie ma lipy kurde".
Aby mięśnie rosły i wyrzut hormonów był zadowalający, musisz niestety się skatować.
Serio? kto pisze takie głupoty?
@rudy_bigos: Ten "kafar" i janusz biznesu ze zdjęcia na górze bloga, kradnący cudze filmiki z jutuba.
@ziobro2:
W ramach wyjaśnienia. Jeśli twoim celem jest masa mięśniowa. Nigdy nie pal serii i zawsze miej zapas 1-2 powtórzeń w serii. Nie możesz być zniszczony chyba że twoim celem jest się zniszczyć dla zabawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale mnie bardziej niż "przetrenowanie" martwi fakt, że z dnia na dzień przybywa osób, które się nudzą i zwyczajnie o---------ą na siłowni
A mnie się zdaje, że siła to funkcja układu nerwowego; zdolność do rekrutacji większej ilości jednostek motorycznych w danym momencie, a nie wzrost przekroju poprzecznego mięśnia.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo siłacze niskich wag nie rosną, a podnoszą coraz więcej, więc jak to jest?
A "energia" nie powstanie ze spalania glukozy i aminokwasów?( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Jednak jeśli jesteś początkujący, to nie możesz od razu się tak forsować. Daj sobie parę tygodni lekkich treningów i stopniowo trenuj coraz ciężej.
Jeśli masz okres ciężkich treningów, to zaraz po nim rób lekkie treningi, aby się samego nie uszkodzić. Nie wolno cały czas trenować intensywnie! Możesz robić np tydzień treningu na maxa, a następny tydzień lekkich treningów."
To nie jedyna droga do celu : )
@4833478:
Po drugie, jasno napisałem że nie trenuje się tak cały czas, trzeba robić sobie np ciężki tydzień/lekki tydzień( zostawiać sobie zapas 2-3 powtórzeń). Niektórzy robią np cały miesiąc taki, a później trochę odpuszczają. Daje to fajne rezultaty ;)
I nie jest to jedyna droga do zwiększenia masy : )