Aktywne Wpisy

PiersKurczaka +62
Bardzo mi się podoba u japończyków, że jak jest np. jakaś nazwa chińska, to oni te znaczki czytają po swojemu, a nie po chińsku.
Tak jak taki prosty janusz, co na tortiję mówi tortilla. No bo jest l przecież, to czyta jak l. Tylko że u nas się takie coś wyśmiewa i o ty nieuku haha nie umiesz poprawnie debiluuuu.
A japońcy to mają w dupie i se czytają po swojemu i
Tak jak taki prosty janusz, co na tortiję mówi tortilla. No bo jest l przecież, to czyta jak l. Tylko że u nas się takie coś wyśmiewa i o ty nieuku haha nie umiesz poprawnie debiluuuu.
A japońcy to mają w dupie i se czytają po swojemu i

drim 0
z czym jecie frytki bo keczap mi sie skonczyl

Wołam jeszcze #mikrokoksy i #silownia, bo wspomniane towarzystwo jest mocno z tym powiązane (czego nie będę rozwijał), a poza tym wiem, że może są tutaj dziki z pakerni, którzy radzili sobie z takimi #!$%@? cwaniakami.
#pytanie #patologia #patologiazmiasta #pytaniedoeksperta
Jesteście razem w celi, że nie masz wyjścia?:D
@Bozyszcze: @betonkomorkowy: Chodzi o klub sportowy, gdzie mam zajebiste warunki do trenowania praktycznie pod każdym względem, z wyjątkiem właśnie takich elementów. Gdybym zwyczajnie odszedł z klubu, to nie mógłbym robić tego co sprawia mi frajdę, bo zwyczajnie nie miałbym gdzie, może w innym województwie. Może, bo to zależy od wielu czynników (m.in. od tego, że jestem