Użyszkodnik @Laserade nawołuje do nienawiści i przemocy, gloryfikuje Breivika, i jak sam pisze:
musliny nie posiadają inteligencji oraz empatii ludzi, oraz nie stosują standardów zachowań ludzi, więc bliżej im do zwierząt.
Dostaje bana na na 2 tygodnie.
Zasłużony dla portalu wykop.pl użytkownik @koroluk za prowokacyjne pytanie o życie seksualne Jana Pawła II dostaje bana na rok, po apelacji zmniejszonego na kilka miesięcy.
@kiera1: Ja myślę że można. Laserade to znany psychoprawak, człowiek chory z nienawiści do wyimaginowanego lewactwa i muzułmanów, jego działalność jest zwyczajnie szkodliwa (i często niezgodna z prawem). Koroluk- fakt, mógł obrazić uczucia religijne, ban zasadny, ale oprócz tego dostarczał bardzo dużo wartościowego contentu. Jak dla mnie to zauważalna dysproporcja.
@NieBojeSieMinusow: to jest, zdaje się, jego trzeci ban w tym roku. I cholera wie który w karierze. Ja rozumiem, resocjalizacja i te sprawy, ale k---a bez przesady.
@NieBojeSieMinusow: Weź kolego mnie nie rozmieszaj. @Koroluk nie dostał bana za jeden wyskok a całą serię. Sam go 2 razy zgłosiłem z pozytywnym odzewem a bana dostał dopiero za tą akcje z papieżem
@Majk_: A co powiesz o waszym koleżce don banderito którego banów za obrażanie i niewłaściwe treści nie sposób zliczyć @Goofas: Porażką jest robienie z @koroluka swiętego
@mnik1: @ediz4: @NieBojeSieMinusow: Przecież Laserade nagminnie dostaje bany za rasizm i moderacja to toleruje. To tylko pokazuje jakimi idiotami są @Moderacja. RiGCzu za bardzo @m__b też nie ma skoro toleruje tego typu rzeczy. Przecież ostatni ban tego prawaka był za zrównanie murzynów z małpami. Efekt? Ban bodajże na tydzień albo 2. Szkoda strzępić ryja na tych kretynów z moderacji
A co powiesz o waszym koleżce don banderito którego banów za obrażanie i niewłaściwe treści nie sposób zliczyć
@ediz4: to go zgłaszaj. Kilka razy już za to bana dostał.
Ja mam wrażenie, że on bardzo często trolluje tymi kontrowersyjnymi wpisami (w przeciwieństwie do Laserade, który sprawia wrażenie jakby wierzył we wszystko co pisze) co nie znaczy, że nie jest obrażanie czy "niewłaściwe treści".
@6c6f67696e: Zgłaszam i kilka razy go udupiłem. Ile jednak można? Czy użytkownik który średnio co miesiąc, dwa ma bana za to samo nie powinien dostać perma? Przecież tego tutaj chcecie.
Ja mam wrażenie, że on bardzo często trolluje tymi kontrowersyjnymi wpisami...
Nie wiem czy trolluje czy nie. Wiem że notorycznie łamie regulamin
@6c6f67696e: No to się rozumiemy - popieram. Podobnie powinno być z niejakim @blubi_su. Gościu notorycznie obraża każdego kto się z nim nie zgadza. Non stop zbanowany
Koroluk- fakt, mógł obrazić uczucia religijne, ban zasadny, ale oprócz tego dostarczał bardzo dużo wartościowego contentu. Jak dla mnie to zauważalna dysproporcja.
Dostaje bana na na 2 tygodnie.
Zasłużony dla portalu wykop.pl użytkownik @koroluk za prowokacyjne pytanie o życie seksualne Jana Pawła II dostaje bana na rok, po apelacji zmniejszonego na kilka miesięcy.
Fajnie mamy na wykopie.
#neuropa #bekazprawakow #moderacjacontent
@NieBojeSieMinusow: Masz rację, ban dla @Laserade to skandal.
@Tamerlan: specjalnie na Marsz miliona go wypuszczą xD
Komentarz usunięty przez autora
@Goofas: Porażką jest robienie z @koroluka swiętego
Szkoda strzępić ryja na tych kretynów z moderacji
@ediz4: to go zgłaszaj. Kilka razy już za to bana dostał.
Ja mam wrażenie, że on bardzo często trolluje tymi kontrowersyjnymi wpisami (w przeciwieństwie do Laserade, który sprawia wrażenie jakby wierzył we wszystko co pisze) co nie znaczy, że nie jest obrażanie czy "niewłaściwe treści".
Nie wiem czy trolluje czy nie. Wiem że notorycznie łamie regulamin
@ediz4: Powinien. To tylko pokazuje, że moderacja jest jaka jest
@NieBojeSieMinusow: