Pierwsze #goomba #rozdajo cieszyło się sporym zainteresowaniem więc ruszamy z drugą edycją. Tak jak i poprzednio do zgarnięcia jest pięć kodów na mitycznego #pokemon Mew. Kody działają na konsoli #nintendo #3ds i #2ds z Pokémonami X, Y, Omega Ruby i Alpha Sapphire. Zasady uległy lekkim zmianom:
Losowanie tym razem odbędzie się spośród osób które dodały zdjęcia konsoli pod tym wpisem, później zweryfikuje dwa pozostałe kroki. Wynika to z tego, że dużo plusujących mirków nie posiadało #konsole Nintendo i musiałem losować wielokrotnie. Zabawę kończymy w sobotę o godzinie 20:00.
@TenNorbert: No olda nie miałem, więc z porównaniem ciężko ale polecam bardzo. Przeglądarka normalnie śmiga, konsola się nie resetuje po większych grach etc. etc.
Słuchajcie mamy pierwszy kraj w którym rządziła prawica i tak dzielnie poradzili sobie z imigrantami, że jestem pod wrażeniem. Te wizy za kasę to tam wiadomo drobnostka przy tak patriotycznym podejściu ( ͡°͜ʖ͡°)
1. Plusujemy ten wpis
2. Dodajemy zdjęcie swojego 3DS'a lub 2DS z #mirko w tle
3. Lajkujemy Goombę na Facebooku
Losowanie tym razem odbędzie się spośród osób które dodały zdjęcia konsoli pod tym wpisem, później zweryfikuje dwa pozostałe kroki. Wynika to z tego, że dużo plusujących mirków nie posiadało #konsole Nintendo i musiałem losować wielokrotnie. Zabawę kończymy w sobotę o godzinie 20:00.
http://www.goomba.pl/drugie-rozdajo-pokemona-mew/
Powodzenia!
@cherrycoke2l: Pewnie.
No chodź tu do mnie ty fantastyczny-różowy-kocie-śmieszku, moja konsola jest gotowa, będzie ci u mnie dobrze, czekałem na ciebie 16 lat! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
(zdjęcie z poprzedniego rozdawania bo jestem leniwy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) )
Komentarz usunięty przez autora