Aktywne Wpisy

Ytarka +40
Ogłoszenie z pełnym, czytelnym opisem, wyraźne zdjęcia całego zestawu - z bliska, z daleka, z kotem i bez. Myślałam że to wystarczy, że tak się robi.
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na

trike +29

#wislakrakow
P.S.
Proponuję już zbierać siły na ból pupy z powodu nie wykupienia Wolskiego, po tym co on tu gra, to wątpię aby został.
@Walec: Dokładnie to samo mi się nasuwa. Popović dobrze sobie radził wczoraj z regulowaniem tempa gry. Nie boi się podejść pod obrońców po piłkę i wprowadza dużo spokoju w grę naszej drugiej linii. No ale ciężko też to oceniać po wczorajszym meczu, kiedy Jagiellonia praktycznie od początku nie wychodziła z pressingiem wyżej niż na 30 metr.
@labadzak:
Ciągle jest pod grą,dużo widzi, wystawia się-szuka gry, nie chowa sie, niezłe prostopadłe piłki, asekurował srodkowych obroncow gdy Ci zapędzali się do przodu.Odbierał piłki,walczył...naprawde odżył :) Uryga myśle juz nie wróci do składu, chyba z z musu :) Co do Wolskiego, zależy jaka kwota w klauzuli wpisana, i zależy jak potoczą się dalej losy Naszego klubu w tym sezonie.Jeśli
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora