Wpis z mikrobloga

Czy tylko mnie we wczorajszym meczu bardzo podobał się Popović? Gość dużo widzi, prostopadłe piłki idą mu o wiele lepiej, podania głównie do przodu a co najważniejsze - bez nonszalanckich ryzykownych zagrań, większość jego piłek dochodziła. Naprawdę dobry mecz Denisa.
#wislakrakow

P.S.
Proponuję już zbierać siły na ból pupy z powodu nie wykupienia Wolskiego, po tym co on tu gra, to wątpię aby został.
  • 14
@codi_krk: Zależy za jaką kwotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Walec: Dokładnie to samo mi się nasuwa. Popović dobrze sobie radził wczoraj z regulowaniem tempa gry. Nie boi się podejść pod obrońców po piłkę i wprowadza dużo spokoju w grę naszej drugiej linii. No ale ciężko też to oceniać po wczorajszym meczu, kiedy Jagiellonia praktycznie od początku nie wychodziła z pressingiem wyżej niż na 30 metr.
@Walec: Pisałem pod ktoryms wpisem wczesniej.Kolejny swietny mecz Popovicia.W sensie drugi :)
Ciągle jest pod grą,dużo widzi, wystawia się-szuka gry, nie chowa sie, niezłe prostopadłe piłki, asekurował srodkowych obroncow gdy Ci zapędzali się do przodu.Odbierał piłki,walczył...naprawde odżył :) Uryga myśle juz nie wróci do składu, chyba z z musu :) Co do Wolskiego, zależy jaka kwota w klauzuli wpisana, i zależy jak potoczą się dalej losy Naszego klubu w tym sezonie.Jeśli
@tomaszek86: Nie no, klauzula wykupu to jest umowa między klubami, że jeśli Wisła wyłoży na stół x euro, to jeśli się dogada z zawodnikiem to jest nasz. Ale zawodnikowi kontrakt wcale nie musi się podobać i zostać nie musi.
@labadzak: Chyba jednak nie.Wolski ma juz wynegocjowany kontrakt na ktorym gra teraz na wypozyczeniu,jak i potem jesli Wisla skorzysta z opcji pierwokupu.Przeciez gdyby bylo inaczej to wypozyczenia z opcja pierwokupu bylyby bezsensu skoro pilkarz moze po okresie wypozyczenia zarzadac sobie np 100mln zł.To tak nie dziala.Zapewniam.