Aktywne Wpisy

maniek74 +112

baidu +20
Ciekawe podsumowanie dlaczego administracja D. Trumpa moze dazyc do krachu na gieldzie.
W skrocie:
- poprzednia administracja, pod koniec rzadow wyemitowla mnostwo krotkoterminowych obligacji, powodujac ze w ciagu nastepnych 6 miesiecy USA beda mialy do splaty dlug w wysokosci $7T (7 bilionow dolarow).
- obecnie w USA oprocentowanie 10 letnich obligacji jest rekordowo wysokie (ponad 4% a siegnelo nawet 4.8%). Takze refinansowanie dlugu na takich obligacjach byloby ogromnie kosztowne.
- zatem, zeby nie doprowadzic do
W skrocie:
- poprzednia administracja, pod koniec rzadow wyemitowla mnostwo krotkoterminowych obligacji, powodujac ze w ciagu nastepnych 6 miesiecy USA beda mialy do splaty dlug w wysokosci $7T (7 bilionow dolarow).
- obecnie w USA oprocentowanie 10 letnich obligacji jest rekordowo wysokie (ponad 4% a siegnelo nawet 4.8%). Takze refinansowanie dlugu na takich obligacjach byloby ogromnie kosztowne.
- zatem, zeby nie doprowadzic do

![Perfekcyjny wszechświat. Jakim cudem istniejemy? -[POP Science]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d43466ea64e0ede8b8c7f3fa1e05a45f1805ab222b976330654ad18e5530df44,q80.jpg)

#audio #audioboners #sluchawki
źródło: comment_GBLQQr1h2iPrLf4ZiSNUP8FdAurKORi4.jpg
PobierzSzczerze najpierw wynajdę kolumny, popytam ludzi u nas w kraju i porównam z ebay/amazon itd. Nikogo nie obrażając ale przejechałem się już kilka razy na allegro ze sprzętem używanym (nie tylko audio) i z rezerwa podchodzę do zakupów w tym miejscu.
Wtedy co zostanie przeznaczę na wzmacniacz, a pytam bardziej orientacyjnie co warte jest
Poniżej masz wnętrze tego kloca.
źródło: comment_DyadfzQA1WEBR0wOnt5SXIIp7F3egIvQ.jpg
Pobierz@Ojezu: To akurat przy rocku i elektronice ważna cecha. Przy 990sd gdzieś wyczytałem, że są delikatne (może to złe określenie ale nie mogę znaleźć źródła tej opinii) końcówki mocy?
Jeszcze chyba na wersję 990ex która to podobno ciut lepiej prezentuje się pod względem specyfikacji.
@Kristof7: To jest chujnia na scalakach.
Komentarz usunięty przez autora