Aktywne Wpisy

mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja się czepiam, czy coś jest jednak nie halo? tldr; Moja dziewczyna oczekuje, żebym na niektóre okazje (np. wyjścia z jej znajomymi) zakładał podwyższające buty, na co ja się nie chcę zgodzić. A teraz cały kontekst. Jesteśmy ze sobą od 3 lat, w tym od 2 mieszkamy razem. Oboje jesteśmy lvl 33 i oboje dość niscy: ja 171 cm, ona 159 cm. Od kilku miesięcy zaczęła mi
Czy ja się czepiam, czy coś jest jednak nie halo? tldr; Moja dziewczyna oczekuje, żebym na niektóre okazje (np. wyjścia z jej znajomymi) zakładał podwyższające buty, na co ja się nie chcę zgodzić. A teraz cały kontekst. Jesteśmy ze sobą od 3 lat, w tym od 2 mieszkamy razem. Oboje jesteśmy lvl 33 i oboje dość niscy: ja 171 cm, ona 159 cm. Od kilku miesięcy zaczęła mi

smuteczek2000s +39
Siemanko,
poniedziałek chyba poNIEdziałkuje mocno.
Nie wiem jeszcze jak mam na imię, a od rana za duża lista zadań na dziś.
Miłego dnia życzę i oby Wasz poniedziałek był lepszy.
poniedziałek chyba poNIEdziałkuje mocno.
Nie wiem jeszcze jak mam na imię, a od rana za duża lista zadań na dziś.
Miłego dnia życzę i oby Wasz poniedziałek był lepszy.

źródło: temp_file3107954343213925163
Pobierz
1. 28 LAT TEMU SIĘ URODZIŁEM (╯︵╰,)
Z OKAZJI URODZIN ROBIĘ NAJWIĘKSZE #rozdajo W HISTORII WYKOPU ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. DZIŚ DO WYGRANIA W EURO LOTTERY JEST 24 MLN FUNTÓW + 1 OSOBA WYGRA 1 MILION ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
3. Z OKAZJI URODZIN MAM DLA WAS 28 ZDRAPEK ! I 14 KUPONÓW EURO LOTTERY ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
ZASADY:
1. PLUSUJESZ, WYGRYWASZ 20,000 ZŁ
2. OBSERWUJESZ WYGRYWASZ 10,000 ZŁ (JEŚLI JUŻ MNIE OBSERWUJESZ TO BIERZESZ JUŻ UDZIAŁ W LOTERII)
3. SKŁADASZ MI ŻYCZENIA URODZINOWE W KOMENTARZU DOSTAJESZ 20,000 ZŁ !
UWAGA, WSZYSTKIE WYGRANE SIĘ SUMUJĄ ! RAZEM MOŻNA WYGRAĆ 50,000 ZŁ NA OSOBĘ !
@POWODZENIA WSZYSTKIM !!!!
#konkurs #lotto
#rozdajo #cebuladeals #polakicebulaki #polakibiedakicebulaki #glupiewykopowezabawy
źródło: comment_ngMyRzVyBCqnoXUX5bLXv2Ilpz5tEfDw.jpg
Pobierz@Rasty: ja tam wole jak one dają mi ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: comment_lLpxhQSQT6Yf1p5ZHZ6xkvDUWJhu11XL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_BmZ0nuV9ZTQwazSFhI9X2gfIcbhRssLO.jpg
Pobierzźródło: comment_e5FYRWvGnn1WqKwqLgBYONCC7WCNDGKx.jpg
PobierzNajlepszego :)