Wpis z mikrobloga

@PiTcA: Wręcz przeciwnie. Dla mnie jest ekscytujące zafloodować całą stronę główną w przeciągu niecałej godziny. Wykopowicze starają się walczyć z autorytetem który nadużywa swojej władzy. Kobieta nie powinna mieć kompleksów więc sprawa jest jasna, nadużywa swojej władzy ograniczając innych którzy nie robią nic źle.
@dzien_dobry: Przykre sa 2 sprawy. To, ze ludzie traktuja te zdjecia jakby mogli z nimi robic co chca, oraz to, ze Elfik reagowala na wszystko tak emocjonalnie. Oczywiscie rozumiem jedna i druga strone, ale i uzytkownicy i Elfik przeginaja. Jak chca walczyc, to niech pisza do administracji i niech zorrganizuja akcje masowego zakopywania. Brak contentu na glownej bardziej w nich uderzy niz robienie afery.
@PiTcA: Są to pewne poglądy, może i słuszne - nie wiem. Jednak ja bym się kierował do źródła. Od kiedy zdjęcia pojawiły się na wykopie, tam też powinny pozostać. Elfik nie ma się czego wstydzić, a walka z fotkami jest jak walka z wiatrakami skutkującym efektem streisand. Chociaż kto wie, może taki miała cel.