Wpis z mikrobloga

@lechwalesa: Panie Prezydencie, jako czołowy polski gej (zaraz po Biedroniu) jestem za Panem, uważam, że "teczki" to fałszerstwo, by Pana oczernić. Ciekawe dlaczego teraz? To jest spisek na nasz symbol narodowy, jakim Pan jest.
  • Odpowiedz
@Kaz1mierz: Bolek walczyłeś zawsze o kasę dla siebie. Sprzedawałeś wszystkich gdy się mu to opłacało. Był pracowity w łóżku i w kapowaniu. Wstyd, że ograniczony analfabeta, któremu do ucha suflerował SBek Mieciu i ks. Cebula,bełkot małorolnego chłopa tłumaczyli intelektualiści z polskiego na nasze, a Falandysz tworzył rozmaite pomroczności jasne dla niewychowanych i bezkarnych bachorów. Komuna stworzyła chochoła, który puścił przyzwoitych POLAKÓW w skarpetkach.
  • Odpowiedz
@lechwalesa: może pan wyjaśnić jak można stać na czele związku , którego pierwszą zasadą jest to, że nie ma przywódcy?
Dla ułatwienia dodam, że to zalecenie przygotował i upublicznił pana przyjaciel Borusewicz.
  • Odpowiedz
Jedna sprawa mnie niepokoi , uwierzono że dałem się złamać , że jednak mimo wszystko w latach 70 lekko współpracowałem donosiłem i brałem pieniądze .NIE . NIE .NIE....nie ....nie .nie .to NIEPRAWDA ..

Gdyby była to prawda i byłyby tego dowody.to nie ryzykowano by z takim rozmachem podrabiania faktów i dowodów , .

Pokazywano by te rzekomą zgodę na współpracę , donosy napisane i pokwitowania na branie pieniędzy ...wystarczy .

Do tego by dodano
  • Odpowiedz
@Ah_ten_leszke: Jedna sprawa mnie niepokoi , uwierzono że dałem się złamać , że jednak mimo wszystko w latach 70 lekko współpracowałem donosiłem i brałem pieniądze .NIE . NIE .NIE....nie ....nie .nie .to NIEPRAWDA ..

Gdyby była to prawda i byłyby tego dowody.to nie ryzykowano by z takim rozmachem podrabiania faktów i dowodów , .

Pokazywano by te rzekomą zgodę na współpracę , donosy napisane i pokwitowania na branie pieniędzy ...wystarczy
  • Odpowiedz
@lechwalesa: Jest Pan Wielkim człowiekiem i nic to nie zmieni. Lech Wałęsa nie musi nikomu nic udowadniać. Dzięki Lechowi Wałęsie mamy wolną Polskę. Zdrowia życzę i dystansu do tego co teraz ma miejsce. Proszę pamiętać, że jest Pan w sercach ogromnej większości Polaków. Niech Pan nie oczekuje zdrowego rozsądku od "ludzi" którzy nie cofnęli się przed wykorzystaniem do celów politycznych katastrofy w Smoleńsku.
  • Odpowiedz