Wpis z mikrobloga

@hesar: raczej nie przypominam sobie zebym miał długi, a juz nie raz dzwonilio w sprawie sasiadów. Mój nr jest publicznie dostępny w internecie z adresem dzialalności na moje mieszkanie. Tak się wycwanili ze szukaja firm pod podobnym adresem i dzwonia z zapytaniem o sasiada
  • Odpowiedz
@ctrl_alt_del: to pozostaje poinformować ich że uważasz to za nękanie i sobie nie życzysz telefonów, a jeśli nie przestaną zgłosisz sprawę, teoretycznie podchodzi to pod stalking i jest ścigane z urzędu
  • Odpowiedz
@jajunio: @cebulandia: @hesar: @Mikoma: nie dawało mi spokoju i zadzwoniłem pod wszystkie numery które dziś do mnie dzwoniły.
-pod każdym z nich odebrała ta sama osoba Andżelika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-Andżelika twierdzi że to normalne że od 6 rano się dzwoni, mogą dzwonić do 22
-nie, nie jestem im nic winien
-nie znam pani o którą pytali, nie miałem z nią kontaktu
-na bezczela zapytała o
  • Odpowiedz
@ctrl_alt_del no to napisalam Ci, znajdz przez internet adres e-mail do nich i wyslij:
"Szanowni Państwo,
Na podstawie art. 32 ust. 1 pkt 6 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. 1997 nr 133 poz. 883 z późn. zm.) żądam zaprzestania przetwarzania moich danych osobowych oraz ich usunięcia. Proszę o poinformowanie mnie o tym fakcie na niniejszy adres e-mail. Na podstawie art. 33 wspomnianej ustawy
  • Odpowiedz