Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tak ten osobnik prześladuje gościa od ponad 8 lat, zaczął od bloga na onecie. Później na forum GW, eco ego, a od jakichś trzech lat na wykopie. Prześladował też inne osoby w internecie, zawsze typuje osoby odnoszące sukces w jakiejś dziedzinie pisarz/ malarka ale mają jakieś poważne ułomności, choroby uniemożliwiające samodzielną egzystencję, poruszanie się itp. Takie osoby atakuje i niszczy w internecie. Zwyrodniały facet. Najbardziej przykre jest to, że wszyscy mają na
  • Odpowiedz
@besiege: no właśnie nic nie chciałem mówić po twoim pierwotnym wpisie, ale być może mamy do czynienia z tzw. internetowymi Wojnami Klonów

czyli multikont, i to moderacja mogłaby zbadać.
  • Odpowiedz
@besiege: obydwaj są siebie warci. Jeden jest typową s----------ą i spamuje wykop swoimi "mądrościami". Wszedłem na tę całą "loże samców" i parsknąłem. Niewyżyci, zakompleksieni, zwalający swoje wszystkie życiowe niepowodzenia na kobiety stulejarze.
Drugi traci czas na gnębienie jakiegoś i tak zakompleksionego głupka.
Przejrzałem też kilka jego znalezisk - jeżeli teraz merytoryczne wytykanie głupot nazywa się gnębieniem, to mamy tu doczynienia z potwornym prześladowniem ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
Dziękuję za ten wpis, chociaż wątpię czy to coś pomoże. Jeśli chodzi o Wielkiego Stulejarza, to znajomy który założył tu konto bez mojej wiedzy, widząc co się dzieje. Zresztą łatwo zauważyć, że on nie chodzi tam gdzie Kanister, a jest tylko w komentarzach pod moimi tekstami, gdzie Kanister i spółka mnie atakują. Założył konto wtedy, gdy już prawie dwa lata byłem "dojeżdżany". Nie jest to moje multikonto z kilku powodów. Po pierwsze
  • Odpowiedz
@Pavuloon: Ale ty rozumiesz, że ja nawet nie wiem o jakiej "loży samców" ty pisałeś? Po prostu skomentowałem twój CAŁKOWICIE BEZSTRONNY komentarz na temat samca i od razu widać że j---e od ciebie multikontami mateuszka i reszty tych gówien. xD
  • Odpowiedz
@samiec: No i właśnie dlatego jesteście siebie warci. Ty spamujesz wykop swoimi artykułami, które chyba nie wnoszą nic ciekawego, patrząc po zainteresowaniu nimi, a jakiś zakompleksiony doktorek - wykładowca spamuje ci w komentarzach. imho moderacja powinna się wami obydwoma zainteresować i rzeczywiście zbanować tego typa, jeśli wchodzi w grę multikonto. A z drugiej strony to nie przesadzajmy - nie nazwałbym tego prześladowaniem. Po prostu jakiś typ się uparł i komentuje
  • Odpowiedz