Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@o90: chciałbym pomoc, ale dobrze wiem, że to niemożliwe. Najgorsze jest to, że wszystko przy dzieciach. Wiem z autopsji, że to zapada w pamięć najmocniej niestety.
  • Odpowiedz
@o90: Przyczepie się do tego ibupofenu, po co dziecku dawać przeciw bólowe? Ehh potem z każdym bólem będzie łykało coraz mocniejsze przeciw bólowce. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tak w ogóle który lvl ty i ona? Bo to wygląda mało dojrzałe...

Jak będzie tak dalej to wszystko brnąć i się jakoś nie zejdziecie może to utknąć w pamięci dziecka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@o90: Uderzyles ja i tu sie konczy cala sprawa, jak nie potrafisz opanowac emocji idz do psychiatry. Teraz probujesz tylko usprawiedliwic swoje czyny, wiec pewnie wpis mocno podkolorowany
  • Odpowiedz
@o90: Wpadła w histerię z powodu zmęczenia i stresu. Fatalnie się zachowała, wiem, że chciałeś dobrze, ale policzek to chyba najgorsze, co mogłeś zrobić, jeżeli podnosisz rękę, to zawsze będziesz tym złym. Jutro może będzie lepiej, załatwcie jakoś tego lekarza... uspokoi się i może się dogadacie. A podczas takiego "napadu" chyba najlepiej po prostu zostawić ją i przeczekać. Dlaczego dziecko nie powiedziało Tobie, co go boli i musiałeś wołać żonę?
  • Odpowiedz
@Violett97: Moj syn ma faze, ze jak cos mu sie nie uda czy cos jest nie tak to sie tego wstydzi albo panikuje, Mamie potrafi powiedzieć, dopiero co skonczył 6 lvl
  • Odpowiedz
pomysl w ktorym momencie dzieci bardziej cierpią... kiedy nie jestescie razem, czy kiedy ogladaja takie sytuacje? moze spróbujcie porozmawiać, ale nie w obecności dzieci
  • Odpowiedz
@o90: pracuje i stres i pretensje do Ciebie wywołały u niej histerię. Ona jest kobietą, ale Ty zachowałes się gorzej niż rozhisteryzowana kobieta dając jej z liścia, nie mając przy tym stresu związanego z pracą, ani damskich hormonów, a do tego nie potrafisz zawieźć dziecka do lekarza sam mając cały dzień wolny (zakładam). Jak ktoś wcześniej napisał - szukasz usprawiedliwienia w internecie. Oboje wykrzywiacie psychikę swoim dzieciom (zgadnij co bardziej
  • Odpowiedz