Aktywne Wpisy

mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną

bet730 +80
Legia wykonała swoje zadanie i dorzuca 0.250 pkt. do rankingu.
Trzymajcie kciuki za dobre losowania w poniedziałek!
_____
21. Polska - 20.750
_____
#pomeczowyrankinguefa #mecz #pilkanozna #legia #ekstraklasa #uefa #ligakonferencji #pzpn
Trzymajcie kciuki za dobre losowania w poniedziałek!
_____
21. Polska - 20.750
_____
#pomeczowyrankinguefa #mecz #pilkanozna #legia #ekstraklasa #uefa #ligakonferencji #pzpn

1. Jadę do pracy (30km) o 4 rano.
2. Wracam o 9 rano.
3. Pisze kilka maili, chce pojechać do domu, ide do auta.
4. Odpalam i patrze na obrotomierz a tam: 1000rpm-1500-1700-900-1500 i tak w kółko.
5. Komunikat engifne failsafe program.
6. Wyłączam i włączam samochód
7. Wszystko ok.
Jak ja nienawidze tego gównowozu, a dopiero co kilka dni temu mówiłem koledze, że w tym samochodzie się już tyle napracowałem, że już chyba nic nie może się zepsuć.
#bmw #gorzkiezale #e39
@typowytypek: Przekręcam kluczyk, zapalają się kontrolki, kierownica zjeżdża mi automatycznie na kolana, kontrolki gasną, odpalam.
Komentarz usunięty przez autora
Wieśwagen wieśwagen. Miałem 3, każdy po 300k nalotu i każdy bez żadnych problemów.
@Jabel: Inpa nie pokazuje żadnych błędów w silniku, wszystkie wskazania w normie. Jak ja nienawidzę #!$%@?, że mnie nie stać. Włożyłem w ten gównowóz lekko 15k, to ile wkłada ktoś kogo
@thlk: Kto co lubi. Miałem Accord Coupe, w ciągu 150k km oprócz rozrządu i hamulców oraz oczywistej eksploatacji nie włożyłem ani jednej złotówki. A BMW? Co miesiąc coś nowego. Osobiście nie wiem jak można kochać coś co ma non stop jakieś problemy. To nie jest M5, żeby ciągle coś dłubać.
PS przepraszam, kabelek od czujnika abs sie rozpadł ze starości.