Aktywne Wpisy

vieniasn +428
szedł chłop z torbami ciężkimi 78 lvl to powiedziałem daj pan te torby ja to wezmę
no to zdążył mi opowiedzieć historię swojego życia i wychodzi że całe życie ciężko pracował głównie w roszarni potem coś z koleją a teraz jest chory i ledwo mu starcza na życie mimo 45 lat pracy
i tak właśnie wygląda życie ludzkie że człowiek się rodzi potem tyra jak wół cierpiąc a potem tylko cierpi ale
no to zdążył mi opowiedzieć historię swojego życia i wychodzi że całe życie ciężko pracował głównie w roszarni potem coś z koleją a teraz jest chory i ledwo mu starcza na życie mimo 45 lat pracy
i tak właśnie wygląda życie ludzkie że człowiek się rodzi potem tyra jak wół cierpiąc a potem tylko cierpi ale

źródło: temp_file2741173492448777143
Pobierz
hirek_gawron +208
#kolej #su45 #pociagiboners #pociagi
http://inforail.pl/su45-opuscily-warszawe-zdjecia-_more_80813.html
PS. Zapowiedzi na dworcu nieźle pasują du filmu.( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest pytanie - dlaczego dany przedmiot, miejsce, pojazd, sytuacja staje się kultowa albo znana w świadomości danej grupy społecznej lub całości społeczeństwa.
Powodów będzie wiele.
Hmmm, tak się zastanawiam: czy jest jakieś miejsce w internecie, gdzie pracownicy kolei (ci co rozumieją ludzi #pociagiboners) umieszczają info dla ludzi #pociagiboners, że danego dnia, o danej godzinie, w danym miejscu będzie ciekawy skład jechał :)