Aktywne Wpisy
Drill90 0
Patrząc na wymagania S.T.A.L.K.E.R.-a 2 zaczynam doceniać starą szkołę deweloperską, kiedy to twórcom zależało na tym, by ich gry docierały do jak największej publiki, a objawiało się to właśnie choćby w szerokich wymaganiach sprzętowych, dzięki czemu znacznie szersze gremium graczy mogło obcować z danym tytułem. To był taki ukłon w stronę tych, którzy nie mogli sobie pozwolić na super sprzęt, ale wciąż jednak cieszyli się z opowieści zawartej w konkretnej produkcji. Tak
źródło: 1
Pobierz
charlie1919 +34
W tym ślubie od pierwszego wejrzenia irytuje mnie to że eksperci nie widzą w sobie ani krzty winy... zawsze potrafią mówić godzinami o zachowaniach uczestnikow ich emocjach, uczuciach itp., ale nigdy przenigdy nie ma z ich strony jakiejkolwiek refleksji "kurcze może źle ich dopasowaliśmy?" tak ciężko się przyznać do błędu szanowni eksperci?
Ile par pozostało w związku z tych wszystkich eksperymentów 1 na 10?
#slubodpierwszegowejrzenia
Ile par pozostało w związku z tych wszystkich eksperymentów 1 na 10?
#slubodpierwszegowejrzenia

Po co publikuje takie rzeczy? Żeby pokazać, w czym tkwi największy problem tej partii. To nie jest jakiś anonimowy sympatyk, to jest osoba, która stoi w pierwszym szeregu działaczy partyjnych.
#korwin #jkm #4konserwy
źródło: comment_rsd6OkEmhBcVudl5t8wZwyIcuHUDgrZV.jpg
Pobierz@kubica94: Zupełnie nie wiem o co Ci chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_F51zB3uaD2qnpuJMnubtoUrQT7j4NRVd.jpg
Pobierz