Aktywne Wpisy
szczurek_87 +164
mickpl +224
Podatek od pustostanów byłby wybitnie efektywny i ściągalny. Tak, może w latach 90 przechodziłby jakieś przekręty z fikcyjnym najmem na szwagra, ale dzisiaj to będzie margines. Wszystko jest zelektronizowane, przepływ informacji błyskawiczny. Urzędy zaraz miałby patenty typowania oszustów po pomiarach liczników wody czy czymś w tym stylu.
Efekt wprowadzenia oceniam na mrożący. Ceny najmu by poleciały iście na pysk, a coś takiego jak rentierka by się w Polsce zwyczajnie skończyło.
#nieruchomosci
Efekt wprowadzenia oceniam na mrożący. Ceny najmu by poleciały iście na pysk, a coś takiego jak rentierka by się w Polsce zwyczajnie skończyło.
#nieruchomosci
Godzin dodatkowych: 1,5h
Rzeczy na uczelnie - 1h
Nauka niemieckiego - 1h
Książka - 1h
Ćwiczenia - 30 minut
60 przysiadów, 50 brzuszków, 70 wypadów, 35 pompek + rozciąganie.
Dodatkowo:
0 kaw, 0 energetyków. Zamiast tego jedna tabletka z guaraną.
0 palenia.
0 słodyczy.
3 normalne posiłki + przekąski.
Brakuje mi tylko #365rysunkow ...
#2godziny #2016 #challenge
Komentarz usunięty przez autora
@Lorelei_: Ale to jakoś za karę, czy jak? Dlaczego to niby nie pic kawy?
@WDbez40: chcę zrezygnować z kofeiny. Na początku chciałam z energetyków, bo piłam całkiem sporo a później doszła też kawa.
@Lorelei_: O Ty biedna, ja nie wiem za co ty się tak torturujesz :(
@worldmaster: a co to za szablon? Ot, kilka postanowień, które sprawią, że moje życie bedzie przyjemniejsze. Po jakimś czasie, początek na pewno bedzie trudny :)
@moonlisa: nie krępuj się :)
Słodycze kocham najbardziej :(
@JamMasterJay: problemem są energetyki, których po prostu nadużywałam. Kofeina nie jest potrzebna do normalnego funkcjonowania. Człowiek spokojnie jest w stanie sobie bez niej poradzić.