1. Zarejestrowałem się i jestem zaakceptowany, ale chcę latać z EPWA, tymczasem jako port domowy wybrałem EPKT. Czy będę zatem mógł wykonywać loty z EPWA (Drzewiecki nie aktualizuje EPKT i nie działa mi na P3D)?
2. Czy można dodać loty:
EPWA - LOWW; EPWA - LSZH; EPWA - EETN;
?
Latam PMDG 737-800/900 oraz A318-321 Aero, ale obecnie wolę 737.
@Mugen83: 1. Przenieś się na EPWA (najedź na "Profil" > z rozwijanego menu wybierz "Kup bilet" > wpisz kod ICAO lotniska). Siup, już jesteś i możesz latać ( ͡°͜ʖ͡°) 2. Tak, zaraz wrzucę do systemu.
@Kuracyja: Dziękuję. Odblokowałem PW (rzadko się loguję na Wykop). Czyli co, wchodzę w "Book Flight" i szukam lotów które odpowiadają mojej lokalizacji i posiadanym samolotom, si?
@Mugen83: generalnie - tak, lecz będzie Ci pokazywać loty obsługiwane samolotami, na które masz licencję. W tym momencie wrzuciłem Ci licencję na 738 i A320. Na 738 nas nie stać obecnie (jak widać wyżej), chcesz w/w loty na razie na A320?
Dwa pytanka i podziękowanie za dodanie.
1. Zarejestrowałem się i jestem zaakceptowany, ale chcę latać z EPWA, tymczasem jako port domowy wybrałem EPKT. Czy będę zatem mógł wykonywać loty z EPWA (Drzewiecki nie aktualizuje EPKT i nie działa mi na P3D)?
2. Czy można dodać loty:
EPWA - LOWW;
EPWA - LSZH;
EPWA - EETN;
?
Latam PMDG 737-800/900 oraz A318-321 Aero, ale obecnie wolę 737.
#mirkoairlines #p3d #fsx
1. Przenieś się na EPWA (najedź na "Profil" > z rozwijanego menu wybierz "Kup bilet" > wpisz kod ICAO lotniska). Siup, już jesteś i możesz latać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. Tak, zaraz wrzucę do systemu.