Aktywne Wpisy
picasssss1 +1057
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
Kearnage +639
Lewactwo Wysokich Obcasów: "W świecie Gwiezdnych Wojen kobiety nareszcie przejmują dowodzenie."
Ja rozumiem opóźnienie umysłowe - ale żeby aż o 38 lat? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Wiosen: Nie rozumiem. A ja się kłócę z istnieniem jakiego kanonu, według Ciebie?
Wyobrażam sobie następujący scenariusz: gdy Disney spieprzy po całości nową trylogię, fani zwyczajnie ją skreślą i wrócą na stare śmieci. Obóz podzieli się na pro-Disneyowski i
@jedzbudynie: Właśnie napisałeś. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora
I wracając - co jest w Finnie na sile czarne? Ta postać praktycznie nie ma koloru skóry. Mógłby być biał albo żółty. Na to samo by wyszło - jeśli nagle zacząłby gadać czarnym slangiem, machać rękoma i rapować - wtedy miałbyś rację.
Analogicznie - czy tak trudno
Feministki nienawidzą mężczyzn a jednocześnie walczą o jak największą maskulinizację kobiet; to naprawdę się nie łączy w logiczną całość, jedyne co kobiecego w nich zostało to ten najgorszy rodzaj #logikarozowychpaskow ale na pocieszenie można powiedzieć że prawie każda kobieta jest
Nie sądzę żebyś miał jakiś stopień naukowy studiów społecznych, czy cokolwiek, co zachęciłoby mnie do brania tego, co piszesz na poważnie. Nie zamierzam trzymać się standardów dyskusji akademickiej pisząc z randomami na wykopie, sorry. ( ͡° ͜ʖ
Klony były w filmie 2 i 3. W 4, 5 i 6 szturmowcy nie byli klonami. W ogóle ten tekst w 7 części, jakoby gdzieś był oddział klonów, jest mało spójny z poprzednimi filmami. To jedna sprawa.
Druga sprawa, to kolor skóry Finna - jakie to ma znaczenie? Ja nie widziałem tam koloru skóry, który grał. Ot, aktor jak aktor. W świecie Gwiezdnych Wojen czarnoskórzy już się pojawili, dlaczego mieliby zniknąć teraz? Pytanie retoryczne, nie ma takiego powodu. Tak więc, skoro nie zniknęli, to dlaczego miałoby nie natrafić na czarnoskórego? To nieistotny detal.
Serio,