Aktywne Wpisy

Draay +54
Audi A5 (45 TFSI Quattro, 2021)
Ostatnio widziałem na tagu #audi kilka fot ze spalania w dłuższej trasie zgodnej z przepisami.
U mnie Zielona Góra - Tiers (miejscowość w górach we Włoszech). Przez Niemcy i Austrię. Jechałem pod znaki + maks. 10 km/h.
W komentarzu fota z ekonomicznej krótszej jazdy, między miejscowościami w Dolomitach. To żeglowanie/dryfowanie sporo zaoszczędza. I chyba odłączanie osi (choć nadal nie wiem czy na pewno mam odłączane 4x4,
Ostatnio widziałem na tagu #audi kilka fot ze spalania w dłuższej trasie zgodnej z przepisami.
U mnie Zielona Góra - Tiers (miejscowość w górach we Włoszech). Przez Niemcy i Austrię. Jechałem pod znaki + maks. 10 km/h.
W komentarzu fota z ekonomicznej krótszej jazdy, między miejscowościami w Dolomitach. To żeglowanie/dryfowanie sporo zaoszczędza. I chyba odłączanie osi (choć nadal nie wiem czy na pewno mam odłączane 4x4,

Mefedronka +170
Składając wypowiedzenie usłyszałam, że:
1. Jestem nieodpowiedzialna.
2. Powinnam znaleźć kogoś na swoje miejsce w zastępstwie.
3. To nie tak miało być.
4. Mam okres wypowiedzenia 1 mies, pomimo, że mam według KP mam 2 tygodnie.
5. Nie wiedzą, czy kogoś znajdą na moje miejsce, mam zostać.
6. Nie wyjdę wcześniej w piątek, pomimo, że prosiłam o to przed wypowiedzeniem, bo skoro ja robię im pod górkę, to i oni mi będą
1. Jestem nieodpowiedzialna.
2. Powinnam znaleźć kogoś na swoje miejsce w zastępstwie.
3. To nie tak miało być.
4. Mam okres wypowiedzenia 1 mies, pomimo, że mam według KP mam 2 tygodnie.
5. Nie wiedzą, czy kogoś znajdą na moje miejsce, mam zostać.
6. Nie wyjdę wcześniej w piątek, pomimo, że prosiłam o to przed wypowiedzeniem, bo skoro ja robię im pod górkę, to i oni mi będą
Oprócz tego dodatek do Chrome doczekał się wersji 1.1.1, w której przerzuciłem kod zastępujący odtwarzacz w tło i nie wstrzykuję go już w stronę, oprócz tego został on zoptymalizowany narzędziem Google Closure Compiler. Jest szansa, że będzie działał nieco wydajniej (choć niczego nie obiecuję ʕ•ᴥ•ʔ).
Będę dawał znać jak weryfikacja się zakończy!
Link do wersji na Mozarellę: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/wykopplayerkiller/
Link do wersji na Chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/wykopplayerkiller/phipiekilnbegdggjchkjgcfbfcbinij/related
Wołam osoby plusujące poprzedni wpis:
@carving85 @Nikt84 @WolfSky @Gado @StormtrUper @baNicja @Sajner @Krol_Pontaru @DOgi @dablju_ @Jakis_Tam_Duplikat @FalseIdeas @Sutener @Adikson3 @tylkokwas @briskmann @ZimnyBudyn @oficer-prowadzacy @Rafal___ @Waleczny_Kalafior @dawidk68 @minusuj @eoz @Elitek @Tibiasz @Rozblysk_gamma @matrix44 @sunnycoast @okrim @Mikaeru @PortowySzczur @Krupier @bluemusic
#wykop #afera #player #programista15k #bedziebanczyniebedzie
INSTALACJA PRZEBIEGŁA POMYŚLNIE. POLECAM TEGO UŻYTKOWNIKA