Wpis z mikrobloga

@darosoldier: Sam Twój opis na profilu dużo mówi, ja na to zwracałam bardzo dużą uwagę.:P Każdy błąd ortograficzny i facet był na miejscu zdyskwalifikowany. Szablonowe komplementy też są nudne, często takie laski dostają i je ignorują. Lepiej coś zaczepnego, a nie z pozycji "płaszczącego się sługi". Pytania o zainteresowania/muzykę też dla mnie zawsze były nudne, bo to jest coś co zawsze wychodzi przy poznaniu i zwykłej rozmowie, a podstawowe info
  • Odpowiedz
@biuna: to o czym najlepiej rozmawiać , pytać, czy jak zagadać by mi odpisała? Bo jestem tam całkiem długo różnie próbowałem rozpocząć rozmowę, ale póki co kiepsko mi idzie. O jakieś przykłady proszę. Może jak twój mężczyzna zagadał do ciebie o czym rozmawialiście
  • Odpowiedz
@darosoldier: ja pamiętam, że kiedyś jak czatowałam to jeden facet mnie zainteresował, bo napisał, że pewnie masa napaleńców do mnie pisze z propozycjami :d pociągnęła się rozmowa, zeszła na muzykę i doszło do spotkania nawet ;)

grunt to nie być nieszablonowym
  • Odpowiedz
@darosoldier: bądź oryginalny i przy tym nie stań się inną osobą. Poza tym jeżeli masz mniej niż 35 lat to używanie takich portali jest trochę żałosne. No ale niektórzy nie potrafią poznawać nowych ludzi.
  • Odpowiedz
@darosoldier: niby czemu? Ludzi można wszędzie poznać. A kluby, który każdy uważa za kopalnię nowych znajomości są przereklamowane. Najlepiej poderwać jakąś dziewczynę w "barach" typu gdzie muzyka leci w tle, można normalnie porozmawiać. Często widać takie miejsca na filmach.
  • Odpowiedz
@darosoldier: To nic trudnego. Na początku nie musisz od razu podrywać dziewczyn, możesz zacząć o głupie pytanie, która jest godzina albo gdzie jest jakieś miejsce, albo powiedzieć, że jesteś nowy w mieście i czy poleca Ci jakieś ciekawe miejsca do zobaczenia. Stopniowo będzie Ci się lepiej rozmawiało z kobietami. :) Zrób to stary, nawet żeby sprawdzić moje słowa.
  • Odpowiedz
@darosoldier: Głównie to ta nieszablonowość o której pisała @mojwa

Znajdź dziewczynę do której chcesz napisać, pomyśl co napisałoby do niej pięciu innych facetów i napisz coś kompletnie innego.;]
  • Odpowiedz