Wpis z mikrobloga

Idą święta więc czas zrobić sobie prezent - od dłuższego czasu chodzi za mną #wiiu w zestawie z #xenobladex. Grę obserwowałem od dłuższego czasu, ale po obejrzeniu gameplayów hype trochę zszedł. Niby wszystko fajnie - #mechy są? są! super soundtrack jest? jest! Odrzuca natomiast system walki. Grałem trochę w #xenoblade i system walki średni jak dla mnie był. Do tego szukam raczej czegoś co zatrzyma mnie masą fajnych zadań a nie farmieniem. Ktoś z mirków gra i może się wypowiedzieć? System seller czy jednak nie? Gdybym miał już konsolę to bym się nie zastanawiał, ale aktualnie jest to jedyna gra, która mnie na Wii U interesuje (nie podchodzą mi gry od #nintendo - no może nowa Zelda, ale to już chyba na NX ma być). #kiciochpyta #konsole #gry
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KapitanKopytko: Rozwój jest trochę inny. Najpierw ma się jedną klasę, potem wybiera się jedną z trzech, a każda ma jeszcze dwie odnogi. Tak więc sześć różnych ścieżek rozwoju.

Poziom postaci jest czym innym niż poziom klasy, tzn. można rozwijać kilka klas, ale w jednej chwili można używać tylko jednej, więc nie ma to sensu.

Umiejętności są za to niemal takie same: 8 Artów z kilkunastu do wybrania, każdy można rozwinąć do
  • Odpowiedz