Aktywne Wpisy

Czoso +743
Rozumie ktoś dlaczego parze zarabiającej 21k netto z trójką dzieci (+2400zł z 800+) podatnicy mają się dokładać do kredytu? XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci

thorgoth +149
W tym wpisie są odniesienia do przemocy seksualnej wobec nieletnich. Jeżeli jesteś wrażliwy/wrażliwa na tego typu treści to zrezygnuj z czytania.
-----
Początkowo Wioletta Cieślak z Sulikowa nie zmartwiła się szczególnie, gdy córka nie wróciła o czasie.
13-letnia Sylwia, uczennica szóstej klasy pojechała tego dnia na lekcje do szkoły podstawowej w Gostyniu, choć w zasadzie nie musiała. Niektórzy jej rówieśnicy zostali w domach. 20 czerwca 2006 roku oceny były już wystawione, rozdanie świadectw miało
-----
Początkowo Wioletta Cieślak z Sulikowa nie zmartwiła się szczególnie, gdy córka nie wróciła o czasie.
13-letnia Sylwia, uczennica szóstej klasy pojechała tego dnia na lekcje do szkoły podstawowej w Gostyniu, choć w zasadzie nie musiała. Niektórzy jej rówieśnicy zostali w domach. 20 czerwca 2006 roku oceny były już wystawione, rozdanie świadectw miało
źródło: smd
Pobierz

Ogólnie nie wiem jakim cudem nigdy tu nie byłem, nie licząc przejazdów bo bywam w okolicach dość często.
Rynek/stare miasto spoko, ale gdy się przyjrzeć to bez szału, jarmark świąteczny to 6 stoisk.. Eee? Chyba że to nie był ten Jarmark świąteczny :]
J
Ludzi brak... Nie wiem gdzie się pochowali.
Żabek/FreshMarketow i Małpek prawie jak we Wrocławiu :0(a tam widziałem ich w całej Polsce chyba najwiecej)
Miasto duże, teatr, kina, centra handlowe ale gdzie Ci ludzie?!
I dziś ich znalazłem... W Centrum Handlowym Focus albo Fiesta czy jakoś tak.
Masakra...
A może to tylko taka pora roku i ta Bydgoszcz tak wygląda?
#bydgoszcz #polska
źródło: comment_N62ptXGnDcmKoBhe6IDHHH7qqCvGObdi.jpg
Pobierzźródło: comment_HnjWspzwgrOao34eRvKteVxJ3YJzz0Sp.jpg
PobierzBtw. właściciel tego biura tak się nazywa ( ͡° ͜ʖ ͡°)