Choć konto jest świeżutkie, to musimy przyznać, że mirkujemy tutaj od dawna. Zainspirowani kreatywnością @SOLGAZ stwierdziliśmy, że warto stać się częścią społeczności.
Dlaczego Wykop? 1. Stosunkowo mało firm, za to cała masa fajnych ludzi 2. Ogólnopolski zasięg ( ͡€ ͜ʖ͡€) 3. Niebanalne i działające hashtagi (pozdrawiamy moderację) 4. Technologicznych nowinek tutaj bez liku 5. Facebook upaństwowić, a moderację to wiadomo (✌゚∀゚)☞
Czym się zajmujemy? Jesteśmy producentem inteligentnej folii na okna i szyby. Powstanie firmy zawdzięczamy 459-ciu inwestorom, którzy docenili nasz pomysł na Kickstarterze.
Możecie spodziewać się wpisów z takimi tagami jak #architektura i #pracbaza. Będzie też trochę o wykorzystywanej przez nas technologii. Udanego tygodnia!
@MirkoStats: Kupić można u nas jednak zmiennych jest tyle, że nie mamy sklepu online, choć i nad tym pracujemy. Kontaktować można się poprzez PW lub e-mailowo: info@sonte-poland.pl
@SONTE: Słyszałem kiedyś o tym na studiach, rzeczywiście ciekawa i inteligentna technologia, ciekawe czy się przyjmie bo w sumie tańszym zamiennikiem tego wynalazku są zasłony i rolety
@Novy: Czyli takiej, której przeźroczystość można ustawić np. za pomocą dedykowanego pilota, aplikacji na telefon (iOS i Android) lub zwykłego gniazdka i włącznika
@Aerin: Dokładnie tak, z pewnością rolety i zasłony są tańszym rozwiązaniem, więc łatwo nie będzie. Działamy już jakiś czas i zamówienia są, oczywiście głównie z galerii handlowych, laboratoriów i biurowców. Mieliśmy też kilka pojedynczych zleceń od osób prywatnych, więc wierzymy, że produkt się przyjmie ( ͡°͜ʖ͡°)
@SONTE: Czyli macie taką folię, którą sobie przykleję na okno i będę mógł pstryknięciem pilota/telefonu ją czynić nieprzezroczystą zamiast zasłon? Ile taka folia kosztuje za m2? Ile jakieś sterowniki? Jak już się chcecie reklamować to zróbcie to jak należy (ʘ‿ʘ)
Te polskie modelki piszą do Jeffrey'a pełnymi zdaniami. Przecinki, kropki, apostrofy. A #epstein świeżo po orgii z karłami i osłem włącza tableta i odpisuje ja wyspa prawie Ja jesio ne Pkeeee
Choć konto jest świeżutkie, to musimy przyznać, że mirkujemy tutaj od dawna. Zainspirowani kreatywnością @SOLGAZ stwierdziliśmy, że warto stać się częścią społeczności.
Dlaczego Wykop?
1. Stosunkowo mało firm, za to cała masa fajnych ludzi
2. Ogólnopolski zasięg ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
3. Niebanalne i działające hashtagi (pozdrawiamy moderację)
4. Technologicznych nowinek tutaj bez liku
5. Facebook upaństwowić, a moderację to wiadomo (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Czym się zajmujemy?
Jesteśmy producentem inteligentnej folii na okna i szyby. Powstanie firmy zawdzięczamy 459-ciu inwestorom, którzy docenili nasz pomysł na Kickstarterze.
Możecie spodziewać się wpisów z takimi tagami jak #architektura i #pracbaza. Będzie też trochę o wykorzystywanej przez nas technologii. Udanego tygodnia!
źródło: comment_RDuFLhV5Y4E46lli7QYSqi7jzhPQ7wGI.jpg
Pobierz@SONTE: lol
Czy wasze zasłony również są bez płomienia?