Aktywne Wpisy

kutang__pan +794
Lokalni glazurnicy chcieli 12,5k za robocizne - sam robilem po robocie.
źródło: 6roHBCXHfm4sZzu1nn9z9iQOkYYGVHL7
Pobierz
#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Jestem na półmetku radio/chemio terapii. Osoby lekarskie z radio i chemii nie mają zarzutów do wyników krwi, kontynuujemy jak dotychczas.
Samopoczucie jest jakie było, jedynie lekko niedobrze czasem się robi (ale bez rzygania), apetyt jest.
Elo,
Jestem na półmetku radio/chemio terapii. Osoby lekarskie z radio i chemii nie mają zarzutów do wyników krwi, kontynuujemy jak dotychczas.
Samopoczucie jest jakie było, jedynie lekko niedobrze czasem się robi (ale bez rzygania), apetyt jest.
źródło: PXL_20250326_065310871.MP
Pobierz

Rozmiary zgodne z opisem 12cm x 7cm x 1cm bateria wewnątrz płaska (jeszcze nie rozbierałem) przynajmniej o ~1,5cm węższa i chudsza niż obudowa . Po naładowaniu na full ładuje od 1% do 90% Xperia Z (2330 mAh) już 3 godziny 40 minut, więc Output DC 5V/1.5A można sobie dzielić chyba na 2 spokojnie.
Na razie miernik nie dotarł, więc nie znam napięć. Jak skończy ładować podam cały czas i czy "coś" z baterii zostało. A jak dojdzie miernik to podam napięcia, ale to będzie można wyliczyć też z czasu ładowania. Na razie czuwam by nie wybuchło ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Suma summarum chyba kupon zmarnowany i to jeszcze z 1 akcji zamówienie, ale za 0.09$
No ale wszystko Mirki wykupiły na ten czas i tylko to zostało na otarcie łez. Może jako bardzo awaryjne źródło zasilania się nada ze względu na rozmiar i wagę (lekkie jak pierd ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo Xiaomi 16000mAh jest power bankiem obronnym jeśli bym miał przy sobie ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pokazjd
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_897rLT4jNFD9FYdQSRfwHLUdxjsJHSGx.jpg
Pobierzźródło: comment_ebm0GAs18flxdAgAZ2wqTnk0SPaCRbms.jpg
Pobierz