Wpis z mikrobloga

Do tych wszystkich, którzy wycierają sobie mordy metaforycznym nekrologiem ofiar zamachów.

Nie zasługujecie na nic poza pogardą. Nie, nie za wasze poglądy, prawicowe czy lewicowe. Za brak ludzkich odruchów, brak skrupułów, brak współczucia i brak jakiejkolwiek #!$%@? godności. Za potraktowanie tej tragedii, jako kolejnego narzędzia do tego, aby "zaorać" osobę o odmiennych poglądach do waszych. Za potraktowanie tego przejawu #!$%@?ństwa i fanatyzmu, jako powodu do podtrzymania światopoglądowej gównowojenki w internecie i "kręcenia beki". Wreszcie za wycieranie tą informacją gówna, które toczycie z ust, czy jak w tym przypadku - z klawiatury.

Gardzę wami i mam nadzieję, że gardzi wami również ta bardziej ludzka część społeczeństwa, obojętnie jakiego światopoglądu.
To wy jesteście prawdziwym ludzkim śmieciem, a nie imigranci-nieroby. Nie nazwałbym was zwierzętami, bo to w waszym przypadku określenie w żaden sposób nie jest uwłaczające.

Teraz śmiało, możecie zgłaszać.

#neuropa #4konserwy #nocnazmiana
  • 10
@PaskudnyStaryRon:
nie, my po prostu domagamy sie sprawiedliwości i ukarania sprawców zamachów a także niedopuszczenia do następnych zamachów
robie to za darmo, anonimowo, nie dla fejmu, z pobudek patriotycznych

ty za to musiałeś się mentalnie zoonanizować mentorskim wpisem na temat moralności
twoja sprawa, ja będe dalej przekazywał prawdę o terrorystycznych brudasach, pro publico bono
@Jojne_Zimmerman: My to znaczy kto?
Tak, sprawców należy ukarać. Błagam, nie wciskaj mi, że wbijanie szpili oponentowi pod pretekstem tych wydarzeń to walka o sprawiedliwość.

Przykro mi, że wpis napisany w miarę poprawną polszczyzną traktujesz jako mentalne onanizowanie. Nie robię z siebie mentora, a daje wyraz memu obrzydzeniu tego typu osobnikami. Czyżbyś nie ogłaszał swoich poglądów na pewne sprawy w internecie?

@cool_de_luxe: To nie jest dramatyzm, bo nie piszę o
@PaskudnyStaryRon: Straciłeś kogoś bliskiego w tych zamachach? Byłeś tam?
Jeżeli nie,to emocje zakrzywiają ci zdolność logicznego myślenia i dlatego piszesz dramatyczne posty na mirko.
Jak był atak na WTC to też z płaczem w oczach oglądałeś relacje z tego wydarzenia?
@cool_de_luxe: Z uporem maniaka wykazujesz się brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem. Napisałem przecież:

[...] bo nie piszę o samym zamachu, a o ludziach, którzy pod płaszczykiem hipokryzji wycierają sobie nim mordę.

Co ma do tego kwestia, czy sam zamach w jakikolwiek sposób mnie poruszył? Jaki to ma związek logiczny, skoro już poruszasz temat zdolności logicznego myślenia? Przecież odnoszę się do retoryki, nie do jej przedmiotu. Nie dramatyzuję, a umyślnie poniżam ten