Aktywne Wpisy
Mentis_capta +13
Stało się, po 7 latach odeszła ode mnie narzeczona.
Czułem, że tak będzie, od paru miesięcy był chłód i prawie nie rozmawialiśmy, ja naciskałem, chciałem wiedzieć na czym stoję, i w końcu wiem. Nad przepaścią (╥﹏╥)
Z mojej własnej winy odeszła, i to przyznaję bez zwalania na nią. Trafiła mi się najbardziej poczciwa, szczera, przyzwoita, dobra, mądra i kochana istota, jakiej bym sobie nie mógł wymarzyć.
Ale nie
Czułem, że tak będzie, od paru miesięcy był chłód i prawie nie rozmawialiśmy, ja naciskałem, chciałem wiedzieć na czym stoję, i w końcu wiem. Nad przepaścią (╥﹏╥)
Z mojej własnej winy odeszła, i to przyznaję bez zwalania na nią. Trafiła mi się najbardziej poczciwa, szczera, przyzwoita, dobra, mądra i kochana istota, jakiej bym sobie nie mógł wymarzyć.
Ale nie

Koyanaruu +21
Co czujesz patrząc na to zdjęcie? #kononowicz
źródło: comment_1663331156dTxWpUwGntTTuQfxg6i8AM
Pobierz

#mirkokoksy #silownia
Ogólnie to chce przeplatac spalanie tkanki tłuszczowej przez (przykladowo) 2 tyg, potem typowa masa(fbw+dieta) przez 2 tyg.
I tak przeplatac, a po każdej parze zmieniać długości np 3 tyg potem pp tygodniu
Cel to raczej sylwetka fit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyli jak powinien wyglądać mój tydzień? Bo teraz mam mętlik w głowie...
nie można powiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@berti:
Obaj macie racje i obaj sie mylicie ;)
Tak - Jacek Bilczynski tak robi, tylko ze on juz nie liczy na progresy tylko chce utrzymac forme, co moim zdaniem jest swietnym rozwiazaniem :)
Czyb jak to sobie rozplanowac?
Siłownia tylko pon/śr/pt 17:30 (+ewentualnie sobota)
Przyjmijmy duże ciężary, małe czasy przerwy, liczba powtórzeń 6-9, chodzi o dług tlenowy.
Może być taki sam/podobny zestaw jak na masę i po prostu zastosować się do wyżej wymienionych "zasad"?