Aktywne Wpisy

janek_kombajnista +688
źródło: temp_file5258619546322438478
Pobierz
mickpl +431
Dzień dobry, witam wszystkich.
Prawilnie przypominam, że w naszym kraju powszechną praktyką pośredników jest wyciąganie wymiętego papieru przed pokazaniem kupującemu mieszkania, co tworzy radosną fikcję, że ten pośrednik również dla nas coś robi - a co pozwala mu skasować po 3% prowizji od obu stron umowy.
Na pytanie kogo tu pośrednik w zasadzie reprezentuje odpowiadają, że "transakcję" XD
#nieruchomosci
Prawilnie przypominam, że w naszym kraju powszechną praktyką pośredników jest wyciąganie wymiętego papieru przed pokazaniem kupującemu mieszkania, co tworzy radosną fikcję, że ten pośrednik również dla nas coś robi - a co pozwala mu skasować po 3% prowizji od obu stron umowy.
Na pytanie kogo tu pośrednik w zasadzie reprezentuje odpowiadają, że "transakcję" XD
#nieruchomosci

"An electronic funds transfer from your PayPal account to your bank account was rejected today for this reason:
Invalid Bank Account Information
Our system was not able to process the transaction with the bank information listed on your account. You should contact your bank regarding the bank account information required for electronic funds transfers. If you still need assistance, you may email us through our secure server at https://www.paypal.com/dk/wf/f=act_verifyba
Kind regards,
PayPal Denmark"
Wcześniej wypłaty były bez problemu, zwykle następnego dnia. Dzwoniłem do banku, u nich wszystko ok, nie zmieniły mi się żadne informajce do konta, w PP też nie wiedzą i kazali próbować jeszcze raz. Poblem z tym, że ten pierdlony paypal za każdym razem przy póbie wypłaty pobiera prowizję. Próbowałem usunąć rachunek bankowy i dodać jeszcze raz ale nie można nawet usunąć. Paypal już od jakiegoś czasu w c---a leciał, ale na razie nie mam wyboru.
Ktoś, coś?
#paypal #pytaniedoeksperta