Wpis z mikrobloga

@eezee: Na uczelni moim powerbank'iem jest laptop, a na rower chyba coś sobie kupie albo sam zlutuje. W tym tygodniu będę miał prawdopodobnie one x, zobaczymy ile on uciągnie ; )
@emtei: @eezee: Wyłączcie sobie internet, wtedy endo prawie nic nie ciągnie. Dziś jeździłem coś koło 1,5h i w tym momencie mam wciąż 86% baterii. Więc może z 10% zjadło na samym GPSie :)

HTC One V
@zoniu: ooo właściciel one V, jak się sprawuje? bo też brałem go pod uwagę. Internet jest przydatny no ale na dłuższe trasy też go wyłączam.
@emtei: Ogólnie dobrze, o ile nie jest zbyt obciążony. Trochę mało ramu chyba, bo jak się naotwiera trochę apek w tle, to zwalnia przy obsłudze tej na wierzchu. I czasem potrafi otwierać kontakty/smsy przez pół minuty, ale to może z tego samego powodu. Na gry 3D raczej za słaby procek.

Poza tym działa bardzo dobrze. Fajny wyświetlacz, niezły aparat, można na nim odpalić film nawet w 720p, neta da się spokojnie
@emtei: Wi-fi i synchronizacja cały czas. Bateria 3 dni gdy używam go tylko do dzwonienia i smsów, wtedy wytrzyma.

2 dni, jak trochę posłucham muzyki ze spotify, posiedzę na wypoku, na yt coś obejrzę i odcinek serialu włączę na wieczór. Widzisz, o 9.00 odpiąłem ładowarkę pojechałem na rower z endo, kliknąłem parę zdjęć, później coś w domu robiłem to z godzinę leciała po wi-fi muzyka przez głośnik. Do tego wykonałem 5